کد خبر: 1214959
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۳
از 17 فروردين‌ماه صورت گرفت؛

آموزش فنون قرآن و عترت در شهرستان اردكان

از سوی مؤسسه كانون قرآن و عترت اردكان دوره‌های آموزش قرآن و عترت از 17 فروردين‌ماه آغاز شده است و همواره ادامه دارد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: از سوی مؤسسه كانون قرآن و عترت اردكان دوره‌های آموزش قرآن و عترت از 17 فروردين‌ماه آغاز شده است و همواره ادامه دارد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، از سوی مؤسسه كانون قرآن و عترت شهرستان اردكان دوره‌های آموزش قرآن در قالب رشته‌های تفسير قرآن، حديث‌خوانی، روخوانی قرآن، روانخوانی قرآن، تجويد قرآن، امام‌شناسی و حفظ قرآن به روش اشاره برگزار شده است.


اين دور از رشته‌های قرآنی از 17 فروردين‌ماه آغاز شده‌اند و تا پيش از ماه رمضان با حضور 13 مربی قرآن و بيش‌از 100 قرآن‌آموز ادامه خواهند داشت.


گفتنی است، حمزه شاكر، مديريت واحد بانوان مؤسسه كانون قرآن و عترت اردكان را به‌عهده دارد كه در نظر گرفته شده تا خردادماه سال جاری نشست تخصصی ويژه برنامه‌های تابستانه را ويژه مسئولان و اعضای قرآنی مؤسسه فوق‌الذكر برگزار كند.


همچنين مقرر شده است تا مسابقات قرآن، همايش‌های قرآنی و نمايشگاه قرآن در دستور كار سه ماهه فصل تابستان قرار گيرد.


يادآوری می‌شود، پس از برگزاری هر يك از رشته‌های قرآنی مؤسسه كانون قرآن و عترت اردكان، آزمون برگزار خواهد شد و نفراتی كه حدنصاب نمره قبولی را كسب كنند موفق به دريافت گواهينامه خواهند شد.


خبرنگار: اعظم قانعی‌اردكانی

captcha