کد خبر: 1215129
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶

آغاز ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه حضرت مريم(س) لنگرود

ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه حضرت مريم(س) لنگرود آغاز شده است و تا پايان ارديبهشت‌ماه سال جاری ادامه می‌يابد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن در مؤسسه حضرت مريم(س) لنگرود آغاز شده است و تا پايان ارديبهشت‌ماه سال جاری ادامه می‌يابد.


زهرا اسماعيلی، مديرمسئول مؤسسه حضرت مريم(س) لنگرود در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبت نام دوره‌های آموزش قرآن از 30 فروردين‌ماه در مؤسسه حضرت مريم(س) لنگرود آغاز شده است و تا پايان ارديبهشت‌ماه سال جاری ادامه می‌يابد.


وی در ادامه بيان كرد: از كلاس‌های در نظر گرفته شده برای اين دوره می‌توان به روخوانی و روانخوانی قران ويژه كودكان ابتدايی و راهنمايی و آموزش قرآن خردسالان به روش استاد محسنی اشاره كرد.


اسماعيلی اظهار كرد: كلاس‌های اين دوره‌های آموزشی با تكميل ظرفيت از سوی متقاضيان از اول خردادماه سال جاری آغاز می‌شود و به مدت چهار ماه آموزشی ادامه می‌يابد.


وی در رابطه با مربيان اين دوره‌ها افزود: از مربيان در نظر گرفته شده برای اين‌ دوره‌ها می‌توان به زهرا جودت، تهمينه محمدی و عذرا عسگری اشاره كرد.


مديرمسئول مؤسسه حضرت مريم(س) لنگرود در پايان خاطرنشان كرد: كلاس‌های اين دوره‌ها 2 جلسه آموزشی در هفته به مدت 120 دقيقه برگزار می‌شود.

captcha