کد خبر: 1215200
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۷

اجرای طرح آموزش قرآن در حوزه علميه ريحانةالنبی(س) رفسنجان

طرح آموزش قرآن در حوزه علميه ريحانةالنبی(س) رفسنجان آغاز شده است و تا 25 خردادماه سال جاری ادامه می‌يابد.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح آموزش قرآن در حوزه علميه ريحانةالنبی(س) رفسنجان آغاز شده است و تا 25 خردادماه سال جاری ادامه می‌يابد.


زهره محمدزاده، مديراجرايی بخش بانوان مؤسسه مكتب‌الحسين(ع) رفسنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: طرح آموزش قرآن از زمستان سال گذشته به همت مؤسسه مكتب‌الحسين(ع) در حوزه علميه ريحانةالنبی(س) رفسنجان آغاز شده است و تا 25 خردادماه سال جاری ادامه می‌يابد.


وی در ادامه بيان كرد: اين دوره آموزشی كه به حفظ و تفسير قرآن اختصاص يافته است يا حضور 30 نفر از علاقه‌مندان و سودابه مسلميان به عنوان مربی در حال برگزاری است.


محمدزاده تصريح كرد: كلاس‌های اين دوره‌های آموزشی 2 جلسه در هفته به مدت 90 دقيقه آموزشی با حضور بانوان برگزار می‌شود.


محمدزاده اظهار كرد: كلاس حفظ كل قرآن اين مركز به مدت 3 سال آموزشی ادامه می‌يابد و فراگيران در پايان حفظ هر جزء قرآن به تثبيت محفوظات خود می‌پردازند.

captcha