کد خبر: 1216811
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹
رئيس سازمان حج و زيارت كشور

ابعاد بی‌شماری از فريضه حج ناشناخته و مهجور مانده است

اگر چه ميراث ادب و فرهنگ ما، مشحون از آموزه‌های حيات‌بخش حج است، اما هنوز ابعاد بی‌شماری از اين فريضه مهم، ناشناخته و مهجور مانده است.


گروه اجتماعی: اگر چه ميراث ادب و فرهنگ ما، مشحون از آموزه‌های حيات‌بخش حج است، اما هنوز ابعاد بی‌شماری از اين فريضه مهم، ناشناخته و مهجور مانده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه سیستان و بلوچستان، حجت‌الاسلام سيداحمد موسوی، رئيس سازمان حج و زيارت كشور دوم اردبیهشت‌ماه در مراسم توديع و معارفه مدير حج و زيارت سيستان و بلوچستان، گفت: حج نمايشی باشكوه از اوج رهايی انسان موحد از همه چيز جز او و عرصه ‌پيكاری فرا راه توسن نفس و جلوه بی‌مانندی از عشق، ايثار، آگاهی و مسئوليت در گستره حيات فردی و اجتماعی است.


وی افزود: بنابراين اگر مسئولان می‌خواهند خدمتی به مردم كنند بايد از تعارف دست كشند؛ چرا كه خدمت به حجاج از هيچ چيز لذت بخش‌تر نيست. مؤمنان زنگار دل را با زمزم زلال توحيد می‌زدايند و با حضرت دوست تجديد ميثاق می‌كنند، انسان فطرت‌هايی هم در اين مسير دارد كه او را در زمره زندگی به سمت و سوی خداجويی و خير ديگران دعوت می‌كند.


مشاور رئيس جمهور بیان كرد: اگر چه ميراث ادب و فرهنگ ما، مشحون از آموزه‌های حيات‌بخش حج است، اما هنوز ابعاد بی‌شماری از اين فريضه مهم، ناشناخته و مهجور مانده است.


موسوی تصريح كرد: برای نخستين بار بعد از پيروزی انقلاب اسلامی ايران، ثبت بزرگی از جمعيت مملو عاشقان كعبه الهی صورت پذيرفت و سيمای راستين و محتوای غنی آن را نمايان كرديم.


وی گفت: كلمه فطرت از جمله مفاهيمی است كه برای نخستين بار قرآن آن را در مورد انسان به كار برده است و در درون هر مؤمنی كه ادعای ايمان می‌كند وجود دارد كه بايد زنده باشد و نبايد دفع شود.


موسوی یادآورشد: فطرت به معنای سرشت خاص و‌ آفرينش ويژه انسان است و تنها نماز كه نجوای مؤمنان با محبوب است می‌تواند از سرشتی كه موجب خشم شود را كنترل كند. در كار اجرايی با هيچ كس تعارف ندارم و بايد مدير جديد و مسئولان هم، همگان را با يك چشم برادری نگاه كنند.


یادآور می‌شود، در پايان، رضا كيخا به‌عنوان مدير حج و زيارت سيستان و بلوچستان معرفی شد.

captcha