کد خبر: 1217367
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۱
برای شركت در دوره آموزشی حفظ كل قرآن؛

‌12 نفر از فعالان قرآنی بيجار‌ به قم اعزام شدند

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار از اعزام 12 نفر از فعالان قرآنی این شهرستان برای شركت در دوره آموزشی حفظ كل قرآن كريم در قم خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار از اعزام 12 نفر از فعالان قرآنی این شهرستان برای شركت در دوره آموزشی حفظ كل قرآن كريم در قم خبر داد.


حجت‌الاسلام جليل مختاری‌نيا، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، با اشاره به برگزاری مسابقات حفظ قرآن كريم در بيجار گفت: افراد اعزامی از بين برگزيدگان مسابقات فصلی حفظ قرآن كريم انتخاب شده و به قم اعزام شدند.


وی با اشاره به اينكه اين افراد در قم با حضور در دوره‌های آموزشی حافظ كل قرآن می‌شوند، اظهار كرد: مدت هر يك از دوره‌های آموزشی حفظ كل قرآن كريم در قم دو ساله بوده است.


حجت‌الاسلام مختاری‌نيا با اعلام اينكه مسابقات فصلی قرآن كريم هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود، افزود: مسابقات فصلی قرآن كريم به‌منظور ترويج و اشاعه فرهنگ قرآنی در سطح روستاها برگزار می‌شود.


وی عنوان کرد: در راستای برگزاری مسابقات فصلی قرآن كريم در سطح روستاهای بيجار علاقه‌مندان به شركت در اين مسابقات در یک روستا دور هم جمع شده و مسابقات را برگزار می‌کنند.


رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان بيجار بيان كرد: انتطار می‌رود با اجرای طرح‌های قرآنی بتوانيم گامی بلند در راستای ترويج فرهنگ قرآن در جامعه برداريم.


وی از توزيع پوستر مسابقات فصلی قرآن كريم بين مؤسسات و مراكز قرآنی بيجار خبر داد و يادآور شد: جوانان و نوجوانان روستايی از مسابقات فصلی قرآن كريم که هر ساله در سطح اين شهرستان برگزار می‌شود، استقبال بی‌نظيری دارند.

captcha