کد خبر: 1220246
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۳
حجت‌الاسلام ميرعمادی

بصيرت‌افزايی از مهمترين بركات سفر آيت‌الله نوری‌همدانی به لرستان است

نماينده ولی‌فقيه در لرستان بصيرت‌افزايی، تقويت حوزه‌های علميه، تقويت ديانت، ايجاد وحدت و همدلی در ميان مردم و ايجاد حماسه‌های بزرگ برای دفع فتنه‌ها و نورانيت بزرگ برای مردم را از بركات سفر آيت‌الله نوری همدانی به استان لرستان بيان كرد.


گروه اجتماعی: نماينده ولی‌فقيه در لرستان بصيرت‌افزايی، تقويت حوزه‌های علميه، تقويت ديانت، ايجاد وحدت و همدلی در ميان مردم و ايجاد حماسه‌های بزرگ برای دفع فتنه‌ها و نورانيت بزرگ برای مردم را از بركات سفر آيت‌الله نوری همدانی به استان لرستان بيان كرد.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمين سيداحمد ميرعمادی، نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه خرم‌ آباد شامگاه دوشنبه، نهم ارديبهشت‌ماه در ديدار مديران دستگاه‌های اجرايی استان با آيت‌الله نوری همدانی از مراجع عظام تقليد كه در دفتر امام جمعه خرم آباد برگزار شد، در سخنانی ضمن خوشامدگويی به حضرت آيت‌الله نوری همدانی، گفت: حضرت آيت الله نوری همدانی شخصيت بزرگ الهی در عالم تشيع و مرجع عاليقدر از زمانی كه موافقت فرمودند كه به لرستان سفر كنند شوق و اشتياق و علاقمندی در ميان مردم استان مضاعف شد و اين ارادت به وی نشان می‌دهد كه اين سفر دارای آثار پر بركت است.


وی افزود: آثاری كه اين سفر دارد بصيرت‌افزايی، تقويت حوزه‌های علميه، تقويت ديانت، ايجاد وحدت و همدلی در ميان مردم و ايجاد حماسه های بزرگ برای دفع فتنه ها و نورانيت بزرگ برای مردم است.


حجت‌الاسلام والمسلمين ميرعمادی اضافه كرد: آيت‌الله نوری همدانی به عنوان مرجع تقليد پيوند عميقی در دل مردم دارد مرجعيت امين مردم هستند كه به گونه ای با اشاره ای تحول عظيمی در ميان جامعه رخ می دهد.


یادآور می شود، حضرت آيت‌الله نوری همدانی صبح سه‌شنبه، دهم اردی‌بهشت‌ماه با علما و روحانيان و ائمه جمعه استان در محل مصلي الغدير خرم‌آباد ديدار می‌كند و عصر روز سه‌شنبه، 10 اردیبهشت‌ماه با خانواده‌های شهدا، جانبازان و ايثارگران ديدار خواهند داشت كه با توجه به تقارن اين سفر با ايام ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و هفته معلم، در اين ديدارها، همسران آنان نيز حضور دارند.


ديدار با پرسنل نيروهای مسلح، بسيج در محل سالن شهداي سپاه حضرت ابوالفضل(ع) به ميزباني سپاه لرستان، ديدار با دانشگاهيان و نخبگان و فرهنگيان و ورزشكاران استان در محل دفتر نماينده ولي‌فقيه در استان به ميزباني اداره كل آموزش و پرورش استان از برنامه‌های روز چهارشنبه، 11 اردیبهشت‌ماه اين مرجع تقليد است.


همچنين ديدار مردم بروجرد با حضرت آيت‌الله نوری همدانی در روز پنج‌شنبه، 12 اردیبهشت‌ماه در مسجد امام خميني(ره) به ميزباني دفتر امام جمعه شهرستان يكی ديگر از اين برنامه‌هاست؛ در پايان روز پنج‌شنبه نيز جلسه شورای اداری استان با حضور حضرت آيت‌الله نوری همدانی برگزار و مديران استانی از رهنمودهای اين مرجع عاليقدر بهره‌مند خواهند شد.


آيت‌الله نوری همدانی در روز جمعه، 13 اردیبهشت‌ماه كه روز پايانی سفر ايشان به لرستان است از مدارس علميه بازديد و از نزديك در جريان مسائل طلاب و وضعيت اين مدارس قرار خواهند گرفت.

captcha