کد خبر: 1220543
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵
نيلچی‌زاده اظهار کرد

سوره ياسين، گواهی خداوند بر آفرينش زندگی توأم با مودت

‌ خداوند سبحان همه چيز را زوج آفريده است و مصداق آن در سوره «يس» آمده كه خداوند متعال در اين سوره تأكيد كرده و گواهی داده است كه از زوج آفريدن عالم، فرصت زيبا و توأم با مودت زندگی كردن را به مخلوقات داده است و هيچ‌كس نمی‌تواند به آن آسيب بزند مگر آن كه از خدای متعال دور شود.


گروه اجتماعی:‌ خداوند سبحان همه چيز را زوج آفريده است و مصداق آن در سوره «يس» آمده كه خداوند متعال در اين سوره تأكيد كرده و گواهی داده است كه از زوج آفريدن عالم، فرصت زيبا و توأم با مودت زندگی كردن را به مخلوقات داده است و هيچ‌كس نمی‌تواند به آن آسيب بزند مگر آن كه از خدای متعال دور شود.







فروغ نيلچی‌زاده، مدرس حوزه و دانشگاه‌های تهران

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، فروغ نيلچی‌زاده، مدرس حوزه و دانشگاه‌های تهران‌ عصر روز گذشته، نهم ارديبهشت‌ماه‌ در همايش «روابط شيشه‌ای» و ‌بين دانشجويان دانشگاه زنجان، گفت: «مادر» در تمام فرهنگ‌های دنيا مقدس است؛ زيرا مهم‎ترين ويژگی مادران پاكدامنی است و ثمره اين پاكدامنی روابط اجتماعی سالم بين دختران و پسران است، لذا مادران هر اندازه كه خواستار داشتن فرزندان سالم هستند، بايد روابط و حريم‌های اجتماعی آنان را نيز صيانت كنند.


وی افزود: بيشتر روابط قبل از ازدواج برپايه اين فرآيند شكل می‌گيرد كه ديدنی بودن سبب خواستنی بودن ‌سبب طلاق می‌شود و متأسفانه اين نوع تفكر كاملاً غلط بوده است؛ زيرا شاكله اصلی اين نوع ازدواج‌ها برپايه خواستن و اصرار است.


اين مدرس حوزه و دانشگاه‌های تهران خاطرنشان كرد: گاهی ‌جوانان برای تجربه کردن مزه عشق، با جنس مخالف رابطه برقرار می‌کنند و برای اینکه به طرف مقابل نشان دهد که چقدر در مقوله دوست داشتن حسش قوی است ‌با جنس مخالف رابطه دوستی برقرار كرده و برای آنها حقيقت و مفهوم عشق تفاوتی نداشته و تنها جذابيت مهم است.


وی اظهار كرد: در رابطه‌ای كه بر مبنای نظام تعالی است، نيازمندی وجود داشته و سودجويی در آن راه ندارد. به همين دليل است كه در نگاه‎های ناسالم، رابطه خانوادگی سالم به روابط عاطفی دو نفره تبديل می‌شود؛ بنابراين در اولين موقعيتی كه عقل، سالم بودن و درست بودن آن را تشخيص می‌دهد بايد از رابطه دو نفره پرهيز كرد زيرا رابطه دونفره زمينه را برای داد و ستدهای عاطفی پنهان آغاز می‎كند.


نيلچی‌زاده تصريح كرد: خداوند سبحان همه چيز را زوج آفريده است و مصداق آن در سوره «يس» آمده كه خداوند متعال در اين سوره تأكيد كرده ‌گواهی داده است كه از زوج آفريدن عالم، فرصت زيبا و عاشقانه زندگی كردن را به مخلوقات داده است و هيچ‌كس نمی‌تواند به آن آسيب بزند مگر آن‌كه از خدای متعال دور شود.


اين مدرس حوزه و دانشگاه‌های تهران يادآور شد: كسانی‌كه پايه‎های ازدواج خود را برپايه دوستی‎های قبل از ازدواج بنا كرده‎اند، طعم واقعی عشق را نچشيده‌اند و به‌جای خوشبختی، خوشی را مبنا قرار داده‌اند و اولين محصول اين نوع ازدواج‌ها، بدبينی و بی‎اعتمادی است.


وی ادامه داد: برای دوری كردن از اين نوع ارتباط‎ها بايد دل و خيال را از فكر كردن به نامحرم دور كرد و اين همان چيزی است كه خداوند در هنگام نماز خواندن به انسان آموزش می‌دهد كه به سجده‌گاه خود تمركز كند زيرا در ميدان ديدی حدود 80 سانتی‌متر، قدرت تمركز و فكر به حداكثر می‌رسد.


اين كارشناس مذهبی تأكيد كرد: افراد بايد در گفتار خود با نامحرم مراقب باشند و به اين قانون عمل كنند كه در تعامل با نامحرم گفتار اضافی بايد خاموش باشد و مديريت رفتار به‌گونه‎ای نباشد كه در آن تمايل به رابطه با جنس مخالف احساس شود زيرا برخی از رفتارها به‌معنی در دسترس بودن طرف مقابل است و به همين دليل افراد برون‌گرا كه اهل محبت هستند بيشتر مورد سوء‌استفاده و در مقام اتهام قرار می‎گيرند.


وی ابراز كرد: در مراحل آشنايی برای انتخاب بايد دقت زيادی صورت گيرد كه اولين قدم آن نظارت است، به اين معنی كه گزينه موردنظر را به‌صورت غيرمستقيم تحت نظر قرار دهند و در نوع تعاملات اجتماعی او در موقعيت‎های مختلف دقت كنند و دومين قدم تحقيق همراه با آگاهی ويژه است زيرا گپ و گفت ملاك اصلی برای شناخت نيست.


نيلچی‌زاده در پايان، افزود: قدم سوم قدم رسمی و مرحله چهارم گفت‌و‌گوی جدی است كه بايد از عملكرد و پيشينه تاريخی و هويتی شخص سؤال شود.

captcha