کد خبر: 1221412
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸
محمد بنيادی

دبیرخانه کشوری طرح خانواده ختم قرآن در قم ایجاد می‌شود

مشاور وزير و مديركل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش از ایجاد دبیرخانه کشوری طرح خانواده ختم قرآن در استان قم خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مشاور وزير و مديركل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش از ایجاد دبیرخانه کشوری طرح خانواده ختم قرآن در استان قم خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، محمد بنيادی، مشاور وزير و مديركل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش چهارشنبه، 11 ارديبهشت‌ماه در پنجمين همايش قرآن ياوران طرح ملی خانواده ختم قرآن در سينما تربيت قم گفت: دبيرخانه کشوری طرح خانواده ختم قرآن در قم ايجاد می‌شود و در بودجه ارسالی استان قم را متمایز نسبت به ساير استان‌های كشور خواهیم دید.


وی بيان كرد: سه ميليون و 800 هزار نفر پیش از این در طرح ملی حفظ ثبت نام كرده و يك و نيم ميليون نفر از دانش‌آموزان ظرف يك و نيم سال قرآن را حفظ كرده‌‍‌‌‌اند و بودجه لازم بايد به سامانه حفظ قرآن كريم كه مورد تأييد مقام معظم رهبری است داده شود.


وی ابراز كرد: معلم به انوار قرآن و ذكر قرآن منور است و عقل معلمان سيراب از ختم قرآن است از این رو انديشه معلمان با توجه به انس به قرآن برگرفته از قرآن و تاريخ اسلامی است.


بنيادی افزود: جوهر عقل معلمان همان زحماتی است كه می‌كشند و كسانی كه كتاب خدا را می‌خوانند خودشان آيه و نشان هستند و نتيجه نور، عقل و جوهر كتاب است.


وی اظهار کرد: خدای سبحان در قرآن كتاب‌های آسمانی را معرفی كرده و در سوره رعد در آيه 30 این طور بیان می‌کند که‌ قرآنی كه در اختیار ماست هنرش در اين است كه در هر قرن و عصری عامل به قرآن می‌تواند با آن حتی زمين را قطعه قطعه كند و هر چيزی كه خاموش است با او تكلم مي‌كند؛ لذا قرآن مبنای مديريت جهان هستی است.


وی ادامه داد: قرآن حتی هادی نبی مكرم اسلام(ص) است و مسير اوليا بوده و هيچ چيزی در جهان نيست مگر اينكه در دورن قرآن نوشته شده باشد اما بشريت هنوز اين گنجينه الهی را نتوانسته بهره‌برداری كند.


مشاور وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه فهم بشر از آيات قرآن محدود است، گفت: قرآن برای هدايت خود نبی اكرم(ص) و بشر آمده است او را به تكامل برساند و ختم قرآن ريشه در كلمه دارد كه برای ابلاغ قرآن بايد مراتب انس با قرآن را دانسته و آداب ورود به استماع و ابلاغ قرآن را بدانيم وگر نه نمی‌توانيم مبلغ خوبی برای قرآن باشيم.


وی بيان كرد: راه‌اندازی جلسات ختم قرآن ریشه در سنت نبی مكرم اسلام(ص) و تنزيل آن دارد چرا كه زندگی پيامبر(ص) قرآن‌محور است و حيات مردان و زنان در خواندن قرآن است.


وی افزود: روح نيز مانند جسم محتاج طهارت و پاکی است و ثمره ختم قرآن و عمل به دستور نبی مكرم اسلام(ص) اين است كه تطهیر روح زمینه استمرار انس با قرآن را ايجاد می‌كند و امام صادق(ع) می‌فرماید: كسی كه روزی 50 آيه قرآن نخواند از ما نيست.


بنيادی اظهار كرد: نبايد لحظه‌ای از قرآن منقطع شويم كه باعث مرگ ما خواهد شد و دشمن كاری به كعبه و مسجد النبی(ص) و ساير اماكن مقدسه مذهبی ندارد اما جلوی ساخت ذهن مبنايی بر پايه قرآن و نماز ولايی را می‌گيرد.


وی افزود: اگر امتی قرآن داشته باشد اما از امام و رهبر خود تبعيت نكند به بيراهه خواهد رفت و هم‌اكنون حدیث سلسلة‌الذهب بيشتر چهره خود را نشان می‌دهد که باید قرآن همراه با كتاب و عترت باشد و عترت در زمان ما 34 سال پيش با زنده شدن ولايت فقيه ادامه پيدا كرد و ولی فقيه نايب امام زمان(عج) شد.


وی در پایان بیان کرد: امام خمينی(ره) پرچم ولايت فقيه را بالا برد و استمرار مقام معنوی رسول الله(ص) دانست، او حكم نبی را ندارد اما پرچم‌دار او است و ختم قرآن به معنای درک بطن قرآن و تبعيت از ولايت است.

captcha