کد خبر: 1224111
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹

ديدار شركت‌كنندگان المپياد قرآن دانشگاه علوم و معارف قرآن با مراجع تقليد

شركت كنندگان در سومين المپياد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم با مراجع تقليد ديدار می‌كنند.


گروه فعاليت‌های قرآنی: شركت كنندگان در سومين المپياد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم با مراجع تقليد ديدار می‌كنند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در حاشيه برگزاری سومين المپياد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم شركت كنندگان در اين المپياد با مراجع تقليد در شهر مقدس قم ديدار می‌كنند.


برنامه‌های جنبی اين المپياد در دو بخش ديدار با مراجع تقليد و زيارت اماكن متبركه تقسيم شده است تا شركت‌كنندگان ضمن حضور در مسابقات از فضای علمی و معنوی شهر مقدس استفاده كنند.


در همين راستا روز پنج‌شنبه، 19 ارديبهشت‌ماه شركت كنندگان در اين المپياد با آيت‌الله العظمی جوادی ‌آملی ديدار و نماز ظهر و عصر را به امامت اين عالم مجاهد برگزار می‌كنند، همچنين زيارت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) و آستان مقدس امامزاده موسی ‌مبرقع(ع)، بازديد بيت‌النور و بيت حضرت امام خمينی(ره) نيز از ديگر برنامه‌های در نظر گرفته شده سومين المپياد قرآن و عترت دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم است.


همچنين در حاشيه اين المپياد پنج محفل انس با قرآن كريم در مسجد مقدس جمكران، دانشگاه قم، دانشگاه آزاد اسلامی، مسجد انصار و لشكر ۱۷ علی بن ابی طالب(ع) با حضور قاريان ممتاز و بين‌المللی كشورمان برگزار خواهد شد.


مراسم افتتاحيه اين المپياد ساعت 18روز سه‌شنبه، 17 ارديبهشت‌ماه با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمين سعيدی، امام جمعه قم در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود و اختتاميه المپياد نيز 19 ارديبهشت‌ماه پس از نماز مغرب و عشاء در مجتمع ياوران مهدی(عج) قم برگزار خواهد شد.

captcha