کد خبر: 1224617
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۷

۲۰۰ نفر از مربيان و اساتيد قرآن اردبيل تجليل شدند

۲۰۰ نفر از مربيان و اساتيد قرآنی شهرستان اردبيل با هدف گراميداشت ياد معلم و پاسداشت مقام استاد روز گذشته، 17 ارديبهشت‌ماه در سالن اجتماعات دانشگاه سماء تجليل شدند.


گروه فعاليت‌های قرآنی: ۲۰۰ نفر از مربيان و اساتيد قرآنی شهرستان اردبيل با هدف گراميداشت ياد معلم و پاسداشت مقام استاد روز گذشته، 17 ارديبهشت‌ماه در سالن اجتماعات دانشگاه سماء تجليل شدند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، در مراسم تجلیل از ۲۰۰ نفر از مربيان و اساتيد قرآن اردبيل كه به همت اتحاديه مؤسسات قرآنی و همكاری دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی استان در سالن اجتماعات دانشگاه سماء برگزار شد، حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدير كل تبليغات اسلامی استان اردبيل در سخنانی مربيان و اساتيد قرآنی را از جمله شافعان روز قيامت عنوان كرد.


وی افزود: تجويز درمان قرآنی مهم‌ترين راه حل مشكلات جامعه اسلامی است كه در اين راستا بايد به مفاهيم و تفسير قرآن توجه ويژه‌ای شده و از عوام‌زدگی جلوگيری كنيم.


حجت الاسلام ستوده در ادامه سخنان خود با اشاره به جايگاه والای علمی و معنوی علامه شهيد مطهری داشتن تخصص دينی و علمی، آسيب‌شناسی انحرافات اتفاق افتاده در جامعه و عمل به وجه علم را مهم‌ترين شاخصه اين شهيد گرانقدر دانست و بر لزوم الگو قرار دادن وی توسط معلمان تأكيد كرد.


در ادامه اين مراسم حجت الاسلام عزيز صابر، مسئول دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی استان اردبيل اصل پرورش انسان را در خدمت به انبيا دانست و بيان كرد: امروز معلمان به ويژه اساتيد و مربيان قرآنی ادامه‌دهندگان واقعی راه انبياء هستند چراكه پرورش انسان و اخلاق انسانی را بر عهده دارند.


همچنين در اين مراسم نهضت حورزاده، مدير عامل اتحاديه مؤسسات قرآنی و مردمی استان اردبيل ايجاد همسويی، وحدت رويه و فضای امن معنويت در جامعه را مهم‌ترين رسالت مؤسسات و خانه‌های قرآنی استان عنوان كرد و تصريح كرد: برگزاری مراسم‌ها و جشنواره‌های قرآنی، برگزاری دوره‌های تخصصی بينات، برپايی نمايشگاه‌های قرآنی، اجرای طرح قرآنی 1443تا 1446، كسب مقام اول در بين ساير اتحاديه‌های موسسات قرآنی كشور در سال گذشته و همچنين حل مشكل بيمه 40 نفر از مربيان قرآنی استان از جمله اقدامات و دست آوردهای اين مؤسسه است.

captcha