کد خبر: 1225501
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲

نشست خبری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کاشمر برگزار شد

نشست خبری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان روز گذشته، 19 اردیبهشت در این شهرستان برگزار شد.


گروه فعالیت‌های قرآنی: نشست خبری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان روز گذشته، 19 اردیبهشت در این شهرستان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، نمايندگی كاشمر مهدی فروزان، فرماندار کاشمر در نشست خبری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر که روز گذشته برگزار شد، گفت: باید مقدمات کار را به نحوی فراهم کنیم تا کاشمر به دارالقرآن خراسان رضوی تبدیل شود.


فرماندار کاشمر با بیان این که ترویج فرهنگ قرآنی و برگزاری مسابقات قرآن در رشته‌های حفظ، قرائت و تفسیر قرآن کریم در محل بقاع متبرکه می‌تواند جاذبه‌های این اماکن را به حد اعلاء برساند، افزود: اگر توجه ویژه به قرآن داشته باشیم تمامی مشکلات مرتفع می‌شود.


فروزان از قرآن به عنوان بهترین و زیباترین گفتارها نام برد و تصریح کرد: قرآن نورانیت خاصی به دلها می‌بخشد.


در ادامه اسماعیل تدینی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشمر با بیان این که نهضت قرآنی و نهادینه کردن قرآن جزو خواسته‌های مقام معظم رهبری است، گفت: اداره اوقاف برای نهادینه کردن فرهنگ قرآن در سطح جامعه تلاش می‌کند.


تدینی این گونه مسابقات را جزو بزرگترین اتفاقات قرآنی برشمرد و تصریح کرد: باید در حد توان تمامی مسئولان از جایگاه قرآنی شهرستان دفاع کنند.


در این مراسم همچنین جواد روشندل، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشمر از آموزش و پرورش خواست تا در فعالیت‌های قرآنی که برای دانش‌آموزان در طول سال برگزار می‌کنند به برگزاری این گونه مسابقات توجه ویژه داشته باشند.


روشندل افزود: در تهاجم فرهنگی اولين سنگری كه مورد هدف قرار می‌گيرد سنگر قرآن، ولايت و روحانيت است و امروز رسالت مربيان قرآنی رسالت فوق‌العاده خطير و سنگينی است.


در پایان این نشست خبری علی منظم، رئیس دانشگاه پیام نور کاشمر تصریح کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باید خود را مسوول تـرویج و شکوفایی فرهنگ انسان‌ساز مبتنی بر دستورات قرآن بدانند.


منظم گفت: در این راه باید تلاش‌های متعهدانه‌ای را در عرصه توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی و حمایت از نخبگان و برترین‌های این عرصه انجام داد.


یادآوری می‌شود که در پایان مراسم سهمیه هر کمیته برای ثبت نام افراد تحت پوشش خود جهت شرکت در سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشمر مشخص شد.

captcha