کد خبر: 1226016
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰
امام‌ جمعه لاهيجان

هوشياری و بصيرت ملت مسلمان توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی می‌کند

اميدواريم ملت‌های مسلمان هوشيار باشند و با هوشياری و بصيرت خود توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی كنند.


گروه سياسی: اميدواريم ملت‌های مسلمان هوشيار باشند و با هوشياری و بصيرت خود توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی كنند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدتقی صرفی‌پور، امام‌جمعه شهرستان لاهيجان روز گذشته، 20 ارديبهشت‌ماه در خطبه‌های نمازجمعه اين هفته لاهيجان به فرا رسيدن ماه رجب و مناسبت‌های بزرگ اين ماه اشاره و اظهار كرد: اول ماه رجب، ولادت امام باقر(ع) است؛ امام باقر(ع) فرمودند «تمام كمالات در شناخت دقيق و صحيح مسايل دين و صبر و شكيبائى در مقابل ناملايمات و نيز ميانه‌روی در مسايل مالی است.


وی با اشاره به شهادت امام هادی(ع)، افزود: امام هادی(ع) فرمودند دنيا مانند بازارى است كه عده‌اى در آن براى آخرت سود مى‌برند و عده‌اى ديگر ضرر و خسارت متحمل مى‌شوند.


خطيب جمعه لاهيجان نخستين شب جمعه ماه رجب را ليلة‌الرغايب عنوان كرد و ادامه داد: ليلة‌الرغايب به نخستين شب جمعه ماه رجب گفته می‌شود و به باور مسلمانان در اين شب فرشتگان بر زمين نزول می‌كنند تا رحمت الهی را به جامعه بشری عرضه كنند.


وی به موضوع وجدان كاری اشاره و تصريح كرد: يكی از مسئوليت‌های انسان اين است كاری را كه به او می‌سپارند كامل انجام دهد و اين همان وجدان كاری است.


حجت‌الاسلام صرفی‌پور يكی از مصاديق وجدان كاری را رعايت ساعت كار دانست و گفت: اگر قرار است كارمند هشت ساعت كار كند بايد به آن عمل كند و كم‌كاری نكند كه كم‌كاری گناه است و مزدی كه در مقابل كار می‌دهند اشكال پيدا می‌كند و به اقتصاد كشور ضرر وارد می‌شود.


امام‌جمعه لاهيجان سرگردان كردن ارباب رجوع در اداره‌های مختلف را خلاف وجدان كاری نام برد و افزود: اذيت كردن مومنان حرام است.


وی مصداق ديگر وجدان كاری را عدم اسراف و تبذير در هزينه بيت‌المال عنوان كرد و يادآور شد: اگر پروژه‌ای در مكانی بدون توجيه منطقی اجرا شود كه قابليت استفاده ندارد خلاف وجدان كاری است.


حجت‌الاسلام صرفی‌پور با بيان اينكه رابطه مستقيمی بين وجدان كاری و حق‌الناس است، ادامه داد: پيامبر(ص) فرمود «كسی كه از ادای حقی از حقوق مسلمانان خودداری كند، خداوند او را از بركت رزق محروم می‌كند مگر اينكه توبه كند».


وی به حديثی ديگر از امام جعفر صادق(ع) اشاره كرد و متذكر شد: امام صادق(ع) به ابی بصير فرمود «كسی كه مال برادرش را به ظلم بخورد و به او برنگرداند در قيامت قطعه‌ای از آتش جهنم خواهد خورد».


امام‌جمعه لاهيجان اضافه كرد: در برخی از روايات آمده است كه در برابر هر درهمی 600 نماز از مديون گرفته می‌شود و به طلبكار داده می‌شود.


وی طولانی‌ترين آيه قرآن را درباره حق‌الناس ذكر كرد و گفت: انسان ممكن است سه نوع ظلم كند، ظلم به خدا، ظلم به خود و ظلم به ديگران، و ممكن است خداوند دو قسم نخست را ببخشد اما ظلم به حقوق ديگران را نمی‌بخشد مگر اينكه صاحبان حقوق از او راضی شوند.


امام‌جمعه لاهيجان در ادامه با محكوميت هتك حرمت به صحابه پيامبر(ص)، خاطرنشان كرد: استكبار جهانی دو سال است تلاش می‌كند حكومت سوريه حامی فلسطين و ملت‌های آزاده را سرنگون كند، اما به خاطر حمايت‌های جمهوری اسلامی نتوانسته‌اند راه به جايی ببرند و تصميم به انتقام گرفتن از نظام اسلامی گرفتند.


حجت‌الاسلام صرفی‌پور بيان كرد: دشمن با هتك حرمت قبر صحابی بزرگ پيامبر اسلام مانند حجر بن عدی كه مستجاب‌الدعوه بود و در راه ولايت به شهادت رسيد به خيال خود به نظام اسلامی ضربه می‌زنند اما اين خيال واهی است.


وی متذكر شد: اگر چه اين عمل جنايتكارانه آنها موجب ناراحتی و جريحه‌دار شدن قلوب عاشقان اسلام ناب محمدی(ص) شده اما موجب وحدت بيشتر امت اسلامی در مقابل توطئه‌های استكبار جهانی شده است كه نمونه‌ای از آن محكوميت اين عمل توسط علمای بزرگ اهل تسنن و تمام آزاديخواهان جهان است.


امام‌جمعه لاهيجان يادآور شد: اميدواريم ملت‌های مسلمان هوشيار باشند و با هوشياری و بصيرت خود توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی كنند.


وی درباره فرا رسيدن هفته بسيج، تصريح كرد: بسيج سازندگی با دستور مقام معظم رهبری به منظور استفاده از نيروی با نشاط جوانان برای سازندگی كشور در اوقات فراغت تشكيل شد و تاكنون بركات فراوانی در بخش عمران و فرهنگ برای كشورمان به ارمغان گذاشته است.


حجت‌الاسلام صرفی‌‌پور از جوانان خواست تا در تابستان برای اوقات فراغت خود عضو بسيج سازندگی شوند و در راستای آبادانی كشور گام بردارند.

captcha