کد خبر: 1226037
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

طلاب حوزه‌های علميه هاديشهر و جلفا هتك حرمت‌ها در سوريه را محكوم كردند

طلاب حوزه علميه برادران حضرت رسول اكرم(ص) هاديشهر و فاطميه(س) جلفا با حضور گسترده در راهپيميايی هتاكی‌های اخير انجام شده بر مزار صحابی پيامبر(ص) و معصومين(ع) را محكوم كردند.


گروه اجتماعی: طلاب حوزه علميه برادران حضرت رسول اكرم(ص) هاديشهر و فاطميه(س) جلفا با حضور گسترده در راهپيميايی هتاكی‌های اخير انجام شده بر مزار صحابی پيامبر(ص) و معصومين(ع) را محكوم كردند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، روز گذشته، 20 ارديبهشت‌ماه طلاب حوزه علميه برادران حضرت رسول اكرم(ص) هاديشهر و فاطميه جلفا با حضور گسترده در راهپيميايی هتاكی‌های اخير انجام شده بر مزار صحابی پيامبر(ص) و معصومين(ع) را محكوم كردند.


طلاب حوزه علميه برادران حضرت رسول اكرم(ص) هاديشهر و فاطميه جلفا با شعار لبيك يا خامنه‌ای، مرگ بر آمريكا، مرگ بر اسرائيل و مرگ بر آل سعود طی راهپيمايی گسترده اعمال زشت سلفيان را در سوريه محكوم كردند.


يادآور می‌شود، حوزه‌های علميه برادارن رسول اكرم(ص) هاديشهر و مدرسه علميه فاطميه در شهر مرزی جلفا فعاليت‌های آموزشی و پژوهشی انجام داده و در آئين‌ها و مراسم‌های مذهبی و ملی حضور فعال دارند.

captcha