مديركل اوقاف و امورخيريه چهارمحال و بختياری با اشاره به اجرای 1200 متر مربع عمليات عمرانی در امامزادگان استان، مناسبسازی فضای بقاع متبركه را زمينهساز ارتقای شاخصهای فرهنگی جامعه دانست.
گروه اجتماعی: مديركل اوقاف و امورخيريه چهارمحال و بختياری با اشاره به اجرای 1200 متر مربع عمليات عمرانی در امامزادگان استان، مناسبسازی فضای بقاع متبركه را زمينهساز ارتقای شاخصهای فرهنگی جامعه دانست.
حجتالاسلام والمسلمين سيدمحمد طباطبايی، مديركل اوقاف و امورخيريه چهارمحال و بختياری در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، اظهار كرد: از ابتدای امسال 1200 متر مربع عمليات عمرانی در بقاع متبركه اين استان انجام شده است.
وی افزود: بهمنظور اجرای اين مساحت از عمليات عمرانی بيش از 8 ميليارد ريال اعتبار هزينه شده كه 1 ميليارد ريال از محل نذورات امامزادگان و 7 ميليارد ريال از تسهيلات دريافتی از سازمان اوقاف تأمين شده است.
حجتالاسلام طباطبايی با اشاره به اينكه در سال گذشته، هشت طرح جامع عمرانی برای بقاع متبركه چهارمحال و بختياری تهيه و تصويب شد، تصريح كرد: در اين مدت دو ضريح و دو گنبد نيز برای امامزادگان اين استان ساخته و نصب شد.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان همچنين به افزايش درآمد امامزادگان استان اشاره و اظهار كرد: درآمد بقاع استان در سال 91 در مقايسه با سال قبل از آن 20 درصد افزايش داشته است.
وی با اشاره به نقش امامزادگان در اعتلای معنوی جامعه، خاطرنشان كرد: بقاع متبركه نقش بسزايی در اعتلای فرهنگ جامعه دارند.