کد خبر: 1230432
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۸
زاكانی در گفت‌وگو با ايكنا

تركيب فقها و حقوقدانان شورای نگهبان اعتمادبخش به جامعه است

منتخب مردم تهران در خانه ملت گفت 6 فقيه عادل كه با رحلت آيت‌الله رضوانی اكنون 5 فقيه در شورای نگهبان در كنار 6 حقوق‌دان حضور دارند، ضمانت بالايی را در اين شورا ايجاد می‌كند و چنين تركيبی اعتقاد و اعتماد را به جامعه خواهد بخشيد.


گروه سياسی: منتخب مردم تهران در خانه ملت گفت: 6 فقيه عادل كه با رحلت آيت‌الله رضوانی اكنون 5 فقيه در شورای نگهبان در كنار 6 حقوق‌دان حضور دارند، ضمانت بالايی را در اين شورا ايجاد می‌كند و چنين تركيبی اعتقاد و اعتماد را به جامعه خواهد بخشيد.


عليرضا زاكانی دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامی و نماينده مردم تهران در مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) در مورد جايگاه شورای نگهبان گفت: قانون اساسی جايگاه رفيعی را برای شورای نگهبان مدنظر قرار داده است و اين از هوشمندی فوق‌العاده حضرت امام(ره) و كسانی است كه قانون اساسی را در واقع نوشتند.


وی عنوان كرد: اين دقتی كه امام(ره) نسبت به آسيب‌شناسی دوران گذشته داشتند و شناخت نسبت به مشكلاتی كه نيروهای مسلمان و نهضت‌ها و خيزش‌های مردمی در گذشته با آن مواجه بودند، موجب شد جايگاه رفيع و مستحكمی را برای ضمانت استمرار اسلاميت و دقت در توجه به رعايت قانون اساسی و چارچوبهای شرع مقدس امام(ره) در نظر بگيرند.


زاكانی با اشاره به برخی افراد كه با شورای نگهبان مخالفت می‌كنند، تاكيد كرد: معتقد هستم اگر برخی با شورای نگهبان مخالفت می‌كنند، عملا خواسته‌ها و مطامع خود را در تعارض با اهداف انقلاب و اسلام می‌دانند و از اين مسير شورای نگهبان را به عنوان يك مانع بزرگی برای خود می‌دانند.


منتخب مردم تهران در مجلس بيان كرد: اين مخالفت‌ها در گذشته از سوی برخی افراد و گروه‌ها به اعتراضاتی منجر شد كه مشكلاتی نيز برای كشور ايجاد كرد و حوادث سال 88 و فتنه را موجب شد.


دبيركل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامی عنوان كرد: كسی قائل به معصوم بودن افراد نيست، اما وقتی 6 فقيه عادل كه با رحلت آيت‌الله رضوانی اكنون 5 فقيه در شورای نگهبان در كنار 6 حقوق‌دان حضور دارند، ضمانت بالايی را در اين شورا ايجاد می‌كند و چنين تركيبی اعتقاد و اعتماد را به جامعه خواهد بخشيد.


يادآور می‌شود خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، متناسب با رسالت خبری خود، تصميم بر پوشش خبری و تصويری نشست‌های كانديداهای يازدهمين دوره رياست جمهوری و نيز نقد برنامه‌های آنها در حوزه‌ فرهنگی به‌ويژه توسعه فعاليت‌‌های قرآنی دارد كه انعكاس اين اخبار به منزله حمايت از كانديدای خاصی نمی‌باشد.

captcha