کد خبر: 1231741
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲
حجت‌الاسلام رجب‌زاده تأکید کرد

ضرورت بسيج همگانی برای تحقق 10 ميليون حافظ قرآن

حجت‌الاسلام رجب‌زاده ضمن تأكيد بر ضرورت بسيج همگانی برای تحقق 10ميليون حافظ قرآن و همكاری بين دستگاهی گفت برنامه‌های قرآنی جزو مأموريت‌های سازمان است و در هر شرايطی برای ترويج و آموزش قرآن تلاش می‌كنيم.


گروه فعاليت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام رجب‌زاده ضمن تأكيد بر ضرورت بسيج همگانی برای تحقق 10ميليون حافظ قرآن و همكاری بين دستگاهی گفت: برنامه‌های قرآنی جزو مأموريت‌های سازمان است و در هر شرايطی برای ترويج و آموزش قرآن تلاش می‌كنيم.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، شامگاه گذشته، 30 ارديبهشت ماه نشست دو جانبه‌ای بين حجت‌الاسلام مظفر رجب‌زاده، رئيس اداره تبليغات اسلامی اسكو و حجت‌الاسلام سعادتی، رئيس عقيدتی نيروی انتظامی شهرستان اسكو در محل اداره برگزار شد.


در اين نشست حجت‌الاسلام رجب‌زاده ضمن تأكيد بر ضرورت بسيج همگانی برای تحقق حافظ 10ميليونی و همكاری بين‌دستگاهی گفت: برنامه‌های قرآنی جز مأموريت‌های سازمان است و در هر شرايطی برای ترويج و آموزش قرآن تلاش می‌كنيم.


وی افزود: حضور مؤثر تبليغات دينی و فرهنگی رابطه مستقيم با كاهش جرايم دارد و بايد مسئولين در اين امر دستگاههای فرهنگی را ياری كنند.


رئيس دادگستری شهرستان اسكو نيز ضمن مبارك شمردن اين نشست به اهميت حضور دستگاه‌های فرهنگی در شهر جديد سهند تأكيد كرد.


حجت‌الاسلام سعادتی بر افزايش فعاليت‌های قرآنی تأكيد و خواستار اعزام مربی قرآن به مجموعه نيروی انتظامی شد.

captcha