کد خبر: 1232181
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱

تجليل از 97 قرآن‌آموز برتر در استان لرستان

مسئول واحد قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان از اهدای جوايز قرآن‌آموزان برگزيده آزمون‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول واحد قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان از اهدای جوايز قرآن‌آموزان برگزيده آزمون‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، منصور احمدی، مسئول واحد قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، از اهدای جوايز منتخبان آزمون‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان خبر داد و گفت: مبلغ هفت ميليون تومان هدايای 97 نفر از قرآن‌آموزان برتر مؤسسات قرآنی وابسته به اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی توزيع می‌شود.


وی افزود: اين قرآن‌آموزان در آزمون‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی كه طی سه سال گذشته در رشته‌های حفظ، مفاهيم، روخوانی، روان‌خوانی، تدبر در قرآن در استان برگزار شده است، موفق به كسب نمره‌های برتر شده‌اند و بسته به امتياز كسب شده، جوايز آنها اهدا می‌شود.


احمدی اظهار كرد: در حال حاضر 50 مؤسسه قرآنی فعال وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح استان لرستان در زمينه برگزاری كلاس‌های آموزش قرآن در رشته‌های مفاهيم و حفظ قرآن فعاليت دارند.

captcha