گروه سلامت: نخستين جشن ملی تجليل از مددكاران با حضور رئيس سازمان داوطلبان در مشهد برگزار و در اين مراسم از 60 مددكار و 13 حامی مالی برتر در سراسر كشور تقدير شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی سازمان داوطلبان هلال احمر، نخستين جشن ملی تجليل از مددكاران با حضور رئيس سازمان داوطلبان در مشهد برگزار و در اين مراسم از 60 مددكار و 13 حامی مالی برتر در سراسر كشور تقدير شد.
فرحناز رافع، رئيس سازمان داوطلبان هلال احمر با بيان اينكه مددكار كسی است كه با عشق و فداكاری به ارائه خدمات درمانی می پردازد، افزود: آمار به دست آمده از تعداد مددكاران در سراسر كشور بيانگر مهرورزی بیدريغ اين قشر از افراد پرتلاش جمعيت هلال احمر كشور است زيرا هماكنون 60 مددكار در ايران به خدمترسانی به 60 هزار مددجو مشغول هستند.
رئيس سازمان داوطلبان استانهای اصفهان، گلستان و خوزستان را به ترتيب با جذب 7، 4 و 3 و نيم ميليارد ريال اعتبار بيشترين فعاليت را در حوزه جذب حاميان مالی معرفی كرد و گفت: در سالهای اخير به دليل كمبود منابع مالی نتوانستيم بودجه چندانی به شهرستانها تزريق كنيم به عنوان مثال استان اصفهان با دريافت 400 ميليون تومان و استان ايلام با 77 ميليون تومان به ترتيب بيشترين و كمترين ميزان دريافت بودجه را به خود اختصاص دادند.
رئيس سازمان داوطلبان افزود: با وجود كمبود در دو بخش نيروی انسانی و بودجه تلاش مددكاران در افتخارآفرينی قابل ستايش است البته در اين ميان 4 استان طرح را به مرحله اجرايی نرساندهاند كه در روزهای آتی به آنها تذكر داده خواهد شد.
رافع داوطلبان را جمعيتی پيشتاز در انجام فعاليتهای نوين و مبتكرانه عنوان كرد و افزود: با اين توصيف درصدد تدوين سند راهبردی برای هر استان، سند راهبردی جامع كشوری با درنظر گرفتن نقاط مشترك فعاليتی تمامی استانها و همچنين سند راهبردی بينالمللی جذب حامی مالی و انسانی برای ارائه به فدراسيون هلال احمر هستيم.
وی طراحی و تدوين سندهای ذكر شده را در قالب اجرای طرح درخشش مهر اعلام كرد و گفت: اين طرح با راه اندازی شبكهای با هدف خدمت رسانی و همچنين جذب حامی در هر دو بخش انسانی و مالی به دنبال مديريت دواطلب به شكل صحيح است.
اين عضو شورای عالی هلال احمر كشور با اشاره به ويژگیهای شخصيتی مددكار يادآور شد: مددكار فردی است كه بی نام و نشان و بدون داشتن روپوش ويژه هلال احمر با رعايت رازداری، امانت داری با صبوری و هدايتگری از درد و رنج افراد آسيب ديده میكاهد و تجلی عشق و زيبايی خداوند است، بنابراين با الگو برداری از بزرگ مرد تاريخ بشريت حضرت علی (ع) به خدمت رسانی بپردازيد.
در ادامه مراسم مديرعامل جمعيت داوطلب هلال احمر استان خراسان رضوی نيز با اشاره به جايگاه رفيع داوطلبان فعالان اين عرصه را رهروی اهداف اميرالمومنين (ع) دانست و افزود: همانطور كه حضرت علی (ع) خود را وقف اسلام و مسلمانان كرد مددكاران نيز در هر فرصتی به دنبال احسان و نيكوكاری هستند.
دكتر محمدرضا پورساداتی ضمن تشكر از حضور رييس سازمان داوطلبان كشور در اين مراسم اظهار كرد: سكانداری جمعيت داوطلب هلال احمر كشور به وسيله ايشان موجب ارتقای فرهنگ دواطلبی در ايران شده است.