کد خبر: 1234228
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۰
اسماعيلی

برخورد صحیح با رقيب نشان‌دهنده ميزان اعتدال سياسی در كانديداها است

فرمانده سپاه ملاير نوع عملكرد گذشته، نوع شعارها و برخورد با رقيب را نشان‌دهنده ميزان اعتدال سياسی در كانديداهای انتخابات عنوان کرد.


گروه سياسی: فرمانده سپاه ملاير نوع عملكرد گذشته، نوع شعارها و برخورد با رقيب را نشان‌دهنده ميزان اعتدال سياسی در كانديداهای انتخابات عنوان کرد.


سرهنگ مراد اسماعيلی، فرمانده سپاه ناحيه ملاير در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، گفت: با توجه به آيات قرآن كريم، روايات اهل بيت(ع) و سخنان بزرگان، كانديداها در عرصه انتخابات بايد از هرگونه هتک حرمت به ديگران بپرهيزند و برای رسيدن به پيروزی و هدف خود سايرين را تخريب نكنند.


فرمانده سپاه ناحيه ملاير پرهيز از افراط و تفريط، رعايت انصاف در عرصه سياسی و نيز پرهيز از تخريب و سياه نمايی را به منزله اعتدال سياسی دانست و افزود: نوع عملكرد گذشته، نوع شعارها و برخورد با رقيب نشان‌دهنده ميزان اعتدال سياسی در كانديداها است.


وی تصريح كرد: اخلاق اسلامی و سياسی حركت در چارچوب آموزه‌های دين را حكم می‌كند بنابراین تخريب ديگران عملی ناپسند و غير قابل قبول است بنابراين كانديداها در هنگام تبليغات تنها به بيان ديدگاه‌ها و برنامه‌های خود پرداخته و عمكلرد و زندگی شخصی ديگران را زير سوال نبرند.


اسماعيلی با اشاره به تأكيد بر مشورت در تعدادی از آيات قرآن كريم، اظهار كرد: مشورت پايه اساسی شوراهاست و كسانی در عرصه سياسی موفق هستند كه از خرد جمعی، تجارب علمی و عملی ديگران بهره برده و از ظرفيت‌ها و قابليت‌های فكری و مشورتی سايرين به نحو مطلوب استفاده كنند.

captcha