کد خبر: 1234585
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
تبيين معيارهای قرآنی انتخاب اصلح، اخلاق انتخاباتی و حضور حداكثری//22 فرماندار خرم‌بيد

نگاه منفعت‌طلبانه به انتخابات، ظلم به شعور اجتماعی است

‌ انتخابات نمودی از حضور و مشاركت مردم در تعيين سرنوشت است؛ بنابراين نگاه منفعت‌طلبانه به آن ظلم به شعور اجتماعی و همگانی است.


گروه سياسی:‌ انتخابات نمودی از حضور و مشاركت مردم در تعيين سرنوشت است؛ بنابراين نگاه منفعت‌طلبانه به آن ظلم به شعور اجتماعی و همگانی است.


داوود ايوبی، فرماندار خرم‌بيد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، با تصريح اينكه انتخابات در هر جامعه به‌ويژه در جمهوری اسلامی دارای دو جنبه شرعی و ملی است، گفت: انتخابات نمودی از حضور و مشاركت مردم در تعيين سرنوشت است؛ بنابراين نگاه منفعت‌طلبانه به آن ظلم به شعور اجتماعی و همگانی است.


وی افزود: در انتخابات، مجالی برای برای بيان نگرانی‌ها و ايجاد تفرقه نيست بلكه فرصتي است براي انديشيدن به آينده كشور كه خون‌هاي زيادي براي عزت آن تقديم شده است.


رئيس ستاد انتخابات شهرستان خرم‌بيد اظهار كرد: اين كه با بيان مشكلات و بعضاً بزرگنمايی آن و ناديده گرفتن خدمات در اختيار، كام مردم را تلخ كنيم، خيانتی بزرگ به آرمان‌های بلند نظام مقدس جمهوری اسلامی است و اين شيوه بايد به‌طور كلی منسوخ شود.


ايوبی با اشاره به تقارن انتخابات رياست جمهوری با شوراها تصريح كرد: برگزاری دو انتخابات همزمان محلی و ملی نويدبخش آينده بسيار روشنی است كه با تزريق افراد صاحب فكر و ايده و ولايت‌مدار به بدنه اجرايی و تصميم‌گيری كشور ان‌شاءالله ايجاد می‌شود.


وی، روز انتخابات را روز بزرگ‌ترين جشن اسلامی و ملی دانست و افزود: همه وظيفه داريم با لحاظ تمامی شرايط شرعی و ملی در اولين ساعات در پای صندوق‌های رأی حاضر شويم و ارادت هميشگی و قلبی خود را به رخ جهانيان بكشيم.


فرماندار خرم‌بيد بيان كرد: تمامی برنامه‌ريزی‌های لازم جهت برگزاری انتخابات شهرستان خرم‌بيد انجام شده و مردم ولايت‌مدار اين ديار نيز همچون گذشته برای رسيدن 24 خردادماه لحظه شماری می‌كنند.

captcha