کد خبر: 1234644
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۶
با اعتباری بالغ بر دو ميليارد ريال؛

تشكل‌های قرآنی مردمی خراسان رضوی حمايت تجهيزاتی می‌شوند

مسئول دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامی خراسان رضوی از حمايت تجهيزاتی از تشكل‌های قرآنی مردمی به ويژه در مناطق محروم با اعتباری بالغ بر دو ميليارد ريال خبر داد.


گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامی خراسان رضوی از حمايت تجهيزاتی از تشكل‌های قرآنی مردمی به ويژه در مناطق محروم با اعتباری بالغ بر دو ميليارد ريال خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره كل تبليغات اسلامی خراسان رضوی، محمدرضا مجتهدزاده، مسئول دارالقرآن‌الكريم اداره كل تبليغات اسلامی خراسان رضوی از حمايت تجهيزاتی از تشكل‌های قرآنی مردمی به ويژه در مناطق محروم با اعتباری بالغ بر دو ميليارد ريال خبر داد.


وی اظهار كرد: دارالقرآن الكريم اداره كل تبليغات اسلامی در راستای تقويت تشكل‌های قرآنی مردمی از موسسات خانه‌های قرآن شهری و روستايی كه مجريان طرح‌های آموزشی و ترويجی فرهنگ و معارف قرآن كريم در سطح استان هستند، با اعتباري بالغ بر دو ميليارد ريال حمايت تجهيزاتی خواهند شد.


وی گفت: اين طرح با هدف شناسايی و ساماندهی و حمايت از تشكل‌های قرآنی فعال و برتر در امر آموزش قرآن كريم در رشته و سطوح مختلف به ويژه در مناطق محروم پيش‌بينی شده و اجرایی می‌شود.


مجتهدزاده افزود: در واقع توسعه و ترويج فرهنگ غنی قرآن كريم و فراهم كردن زمينه‌های بسط و تقويت حركت‌های مردمی، مستلزم حمايت و پشتيبانی از اين حركت‌های خود جوش و مردمی است.


وی يادآور شد: با اجرای اين طرح بالغ بر 280 تشكل قرآنی از اقلام و تجهيزات آموزش مورد درخواست بهره‌مند خواهند شد.


مسئول دارالقرآن‌الكريم تبليغات اسلامی خراسان رضوی افزود: اين اداره كل با صدور مجوز فعاليت قرآنی مردمی و فعاليت بالغ بر 320 تشكل قرآنی مردمی، گامی مهم در عرصه آموزش قرآن در بين اقشار محروم به ويژه روستاها ايفا می‌كند و سالانه درخواست‌های واصله را مورد بررسی و كارشناسی قرار می‌دهد تا پس از طی مراحل قانونی مجوز مربوطه صادر شود.


وی افزود: اين تشكل‌ها پس از آغاز فعاليت مورد مساعدت و حمايت نقدی، تجهيزاتی و برنامه‌ای قرار می‌گيرند.


مجتهد‌زاده بيان كرد: طرح تاسيس تشكل‌های قرآنی به عنوان يك سياست راهبرد اساسی و در راستای تمركززدايی از فعاليت‌هاي قرآنی با توجه به شناخت بومی و گسترش فعاليت‌ها در بين اقشار و سنين مختلف جامعه به ويژه مناطق محروم صورت می‌پذيرد و با توجه به اقبال عمومی علاقه‌مندان به حضور در فضاهای معنوی و نيز بهره‌مندی كودكان از فراگيری قرآن كريم، حمايت ساير نهادها و نيز خيران قرآنی از توسعه شبكه مردمی آموزش قرآن كريم امری ضروری است.

captcha