گروه سياسی: فرماندار قم با اشاره به اين مطلب كه انتخابات يكی از مظاهر اصلی حماسه سياسی است گفت: حضور حداكثری مردم در انتخابات پيش رو موجب يأس و نااميدی دشمنان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، اسماعيل زارعیكوشا، فرماندار قم روز دوشنبه، 6 خردادماه در همايش جايگاهداران سوخت استان با بيان سخنانی، به وضعيت رو به پيشرفت نظام جمهوری اسلامی در حوزه اقتصادی و سياسی اشاره كرد و گفت: امروز گفتمان انقلاب اسلامی در سطح منطقه به خوبی جا افتاده است و حضور حداكثری مردم در صحنه، اقتدار اين گفتمان در سطح جهان را استمرار خواهد بخشيد.
فرماندار قم با اشاره به عنوان انتخاب شده از سوی مقام معظم رهبری برای سال جاری، برگزاری انتخابات پر شور را يكی از مظاهر اصلی حماسه سياسی دانست و افزود: حضور حداكثری مردم در انتخابات پيش رو موجب ايجاد نشاط و اميد در بين دوستان انقلاب اسلامی و يأس و نااميدی دشمنان خواهد شد.
زارعیكوشا در قسمت ديگری از سخنان خويش به تشديد تحريمها از سوی دشمنان اشاره كرد و ادامه داد: امروز دشمن با تشديد تحريمهای اعمال شده بر نظام جمهوری اسلامی، توان خود را بر روی اقتصاد متمركز كرده است تا مردم را از ادامه مسيری كه در پيش گرفتهاند مأيوس سازند.