کد خبر: 1237546
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۵

ثبت نام دوره‌های جديد آموزش قرآن در مؤسسه ريحانة‌النبی شريف‌آباد

ثبت نام دوره‌های جديد آموزش قرآن از سوم خردادماه در مؤسسه ريحانة‌النبی شريف‌آباد آغاز شده است.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام دوره‌های جديد آموزش قرآن از سوم خردادماه در مؤسسه ريحانة‌النبی شريف‌آباد آغاز شده است.


اعظم نوری، مدير مؤسسه ريحانة‌النبی شريف‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره برگزاری اين دوره‌های آموزشی گفت: ثبت نام دوره‌های جديد آموزش قرآن از سوم خردادماه در مؤسسه ريحانة‌النبی شريف‌آباد آغاز شده است و علاقه‌مندان به شركت در اين دوره‌های آموزشی تا پايان خردادماه جاری برای ثبت نام فرصت دارند.


وی اظهار كرد: كلاس‌های آموزش قرآن در اين مؤسسه از اول تيرماه سال‌جاری آغاز می‌شود و از جمله كلاس‌های آموزشی در اين مؤسسه می‌توان به برگزاری كلاس‌های روخوانی و روانخوانی، ترجمه و مفاهيم، حفظ، تفسير و تجويد قرآن اشاره كرد.


نوری عنوان كرد: برگزاری كلاس‌های صوت و لحن پيشرفته قرآن نيز از جمله دوره‌های تخصصی آموزش قرآن در اين مؤسسه است و اجرای طرح «شكوفه‌های قرآنی» ويژه خردسالان قرآن‌آموز در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد.


مدير مؤسسه ريحانة‌النبی شريف‌آباد خاطرنشان كرد: كلاس‌های آموزش قرآن در اين مؤسسه همه روزهای هفته غير از پنجشنبه‌ و جمعه داير است و كلاس‌ها به مدت سه ماه برگزار می‌شود.

captcha