کد خبر: 1238684
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰
آيت‌الله علم‌الهدی

حمايت مردم از ولايت دشمنان را در رسيدن به توطئه‌هايشان ناكام مي‌گذارد

عضو مجلس خبرگان رهبری با بيان اينكه حمايت مردم از ولايت باعث مي‌شود دشمنان در رسيدن به توطئه‌هايشان ناكام شوند، بيان كرد تقارن شهادت حضرت موسی بن جعفر(ع) و پنچاهمين سالگرد قيام 15 خرداد به ما نشان می‌دهد در صورتی كه مردم پای ستون خيمه نظام و ولايت بايستند دشمنان نمی‌توانند آسيبی به نظام و انقلاب برسانند.


گروه سياسي: عضو مجلس خبرگان رهبری با بيان اينكه حمايت مردم از ولايت باعث مي‌شود دشمنان در رسيدن به توطئه‌هايشان ناكام شوند، بيان كرد: تقارن شهادت حضرت موسی بن جعفر(ع) و پنچاهمين سالگرد قيام 15 خرداد به ما نشان می‌دهد در صورتی كه مردم پای ستون خيمه نظام و ولايت بايستند دشمنان نمی‌توانند آسيبی به نظام و انقلاب برسانند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، شعبه خراسان رضوي، آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، شب گذشته، 15 خردادماه در مراسم عزاداری شهادت حضرت موسی بن جعفر و گرامی داشت قيام 15 خرداد در حرم مطهر امام هشتم(ع) اظهار كرد: زندانی كه موسی بن جعفر(ع) توسط هارون به آن جا منتقل شد 15 متر در زير زمين قرار داشت و اين امام بزرگوار، 14 سال در اين سياه چال به عبادت خداوند مشغول بودند.


وی با اشاره به تقارن قيام 15 خرداد و سالروز شهادت امام موسی بن جعفر(ع) ابراز كرد: قيام 15 خرداد در پنجاهمين سالگردش با شهادت امام موسی بن جعفر(ع) متقارن شده است و اين يعنی در صورتی كه مردم پای ولايت و ستون خيمه نظامشان مقاومت كنند هيچ كدام از توطئه‌های دشمنان موفق نخواهد شد و در غير اين صورت دشمنان سعی می‌كنند بساط ولايت را از كشور جمع كنند.


آيت‌الله علم‌الهدی بيان كرد: در جريان انقلاب اسلامی و در آن شبی كه حضرت امام خمينی(ره) توسط عوامل شاه خائن دستگير شد پس از اينكه يك راننده اتوبوس در ميدان بار تهران خبر دستگيری حضرت امام را فرياد زد ابتدا در تهران، سپس در ورامين و قم و بعدا در كل كشور مردم در حمايت از امامشان به خيابان‌ها ريختند.


وی با اشاره به شهادت حدود 15 هزار نفر از ياران امام خمينی(ره) در جريان دستگيری ايشان توسط شاه اظهار كرد: بين هارون الرشيد و محمدرضا پهلوی از نظر ارتداد، شقاوت و دشمنی داشتن با پيغمبر(ص) هيچ تفاوتی وجود نداشت اما آنچه در جريان اين دو حادثه دستگير شدن موسی بن جعفر(ع) و امام خمينی(ره) باعث تفاوت شد در حضور مردم بود.


عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به قيام 15 خرداد گفت: در جريان دستگير شدن موسی بن جعفر(ع) مردم زمان آن حضرت سكوت كردند و هيچ عكس‌العملی انجام ندادند اما مردم ايران پس از دستگيری حضرت امام خمينی(ره) آن‌چنان قيامی به راه انداختند كه شاه جرأت نكرد امام خمينی(ره) را در زندان نگه دارد و ايشان را آن هم فقط به مدت يك‌سال در حصر خانگی نگه داشتند.


وي با تاكيد بر ضرورت حضور گسترده مردم در انتخابات عنوان كرد: عده‌ای كه در يك جريان بی دينی قرار دارند به هر بهانه‌ای در انتخابات شركت نخواهند كرد اما برای كسانی كه داعيه دين‌داری را دارند عدم شركت در انتخابات به معنی تنها گذاشتن امام حسين(ع) در شب عاشورا است.

captcha