گروه فعاليتهای قرآنی: وحيد وكيلی اظهار كرد: سی امين دوره مسابقات بين المللی قرآن در سطح مسابقات بين المللی سالهای گذشته بود اما سطح تلاوتهای امسال نسبت به سالهای گذشته بالاتر بود.
وحيد وكيلی، قاری ايرانی حاضر در سی امين دوره مسابقات بينالمللی قرآن كريم، در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) درباره سطح كيفی و كمی اين دوره از مسابقات قرآن، اظهار كرد: سی امين دوره مسابقات بين المللی قرآن در سطح مسابقات بين المللی سالهای گذشته بود و تفاوت چندانی نسبت به دوره های قبل نداشته است.
وی در ادامه افزود: سطح عمومی تلاوت ها در سی امين دوره مسابقات بين المللی قرآن به نظر می رسيد كه نسبت به سالهای گذشته تاحدودی رشد داشته و رقابت ها به هم نزديكتر شده بود و همچنين قاريانی كه در اين دوره از مسابقات حضور داشتند با آمادگی بيشتری حاضر شده بودند.
وكيلی از ضعيف بودن سيستم صوتی اين دوره از مسابقات بين المللی قرآن گله كرد و گفت: سيستم صوتی سالن برگزاری مسابقات بد بود و به اين دليل كه سيستم صوتی ضعيف بوده و صدای بمی داشت ما در هنگام تلاوت، در هنگام تلاوت صدای خودم را نمی شنيدم كه البته در صورتی كه قاری صدای خودش را در هنگام تلاوت نشنود نمی تواند خوب بخواند.
قاری ايرانی حاضر در سی امين دوره مسابقات بين المللی قرآن ادامه داد: سيستم صوتی در مرحله مقدماتی مسابقات خراب بود كه پس از اعلام به ستاد برگزاری مسابقات، برای مرحله نيمه نهايی خوب شد اما برای فينال مسابقات دوباره خراب بود كه البته اين مشكل نبايد وجود داشته باشد و سيستم صوتی در تمامی مراحل بايد يكسان بوده و تغيير نكند.
يادآور می شود، سی امين دوره مسابقات بين المللی قرآن، عصر امروز 17 خردادماه طی برگزاری مراسم اختتاميه ای با حضور رئيس جمهور در سالن اجلاس سران كشورهای اسلامی به پايان می رسد.