گروه فعالیتهای قرآنی: به مناسبت بيست و چهارمين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوری اسلامی ايران همایش«امام خمينی(ره) منادی همگرايی و اعتدال» در سالن يونيتيك شهر سارايوو برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شعبه منطقه اروپا، اين گردهمایی با حضور جمعی از شخصيتهای فرهنگی و سياسی ايران و بوسنی و عموم علاقهمندان به امام و انقلاب اسلامی برگزار شد.
محور اصلی این همایش و مباحث سخنرانان بررسی شخصيت امام خمينی(ره) و تأثير نقش ايشان در همگرايی امت اسلامی بود.
سيد حسين رجبی، سفير جمهوری اسلامی ايران در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: امام خمينی(ره) با الهام از آيات قرآن و از آن نظر كه خود پرورش يافته اين مكتب انسان ساز بود همواره تعالی و تكامل انسان به سمت رستگاری را مورد توجه داشت و از ابتدای مبارزه با رژيم پهلوی با تأسی از كتاب، سنت الهی و فرامين انبياء و ائمه معصومين، پيشتاز انديشه و روشهای متعادل بود.
وی در ادامه افزود: ايشان بارها در سخنانشان در خصوص همزيستی و تعامل سازنده بين اديان الهی و مذاهب اسلامی تأكيد داشته و اين نكته در انديشه و مديريت امام كاملاً مشهود و عيان است.
ريفات فتيچ، از اعضای جامعه اسلامی بوسنی و هرزگوين، سخنران بعدی برنامه بود وی با تأكيد بر نقش امام خمينی(ره) در تحولات يك قرن اخير گفت: امام خمينی(ره) همان كسی است كه دين را به صحنه سياسی و اجتماعی جهان برگرداند و هميشه بر تساهل و همزيستی اديان در صلح و آرامش تأكيد كرد.
در ادامه مراسم فيلمی كوتاه از زندگی امام خمينی(ره) به نمايش درآمد و سرودی در سوگ اين شخصيت كم نظير معاصر اجرا شد.
در حاشيه اين مراسم، نمايشگاهی از عكس و كتاب در خصوص امام راحل در معرض ديد شركتكنندگان قرار گرفت.
لازم به ذکر است، این مراسم روز دوشنبه، 13 خردادماه، به همت رايزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سارایوو برگزار شد.