کد خبر: 1239478
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۹

قرائت قرآن به‌عنوان يک ارزش در جامعه فراگير شود

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ميناب گفت قرائت قرآن كريم طبق سفارش امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری بايد به‌عنوان يك ارزش در جامعه فراگير شود؛ زيرا دوری از قرائت قرآن به بهانه تفكر و تدبر در آن به تعبير امام(ره) دام و فريب شيطان است.


گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ميناب گفت: قرائت قرآن كريم طبق سفارش امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری بايد به‌عنوان يك ارزش در جامعه فراگير شود؛ زيرا دوری از قرائت قرآن به بهانه تفكر و تدبر در آن به تعبير امام(ره) دام و فريب شيطان است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، رضا اوژند، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ميناب شب گذشته 17خردادماه در دومين كرسی تلاوت نور در ميناب که به مناسبت بعثت پیامبر اکرم(ص) برگزار شد، اظهار کرد: كرسی‌های تلاوت نور به منظور ترويج فرهنگ انس با قرآن در جامعه برگزار می‌شود.


وی افزود: برگزاری اين محافل قرآنی از توصيه های رهبر معظم انقلاب و سياست‌های مركز ترويج و توسعه فعاليت‌های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌باشد.


رئيس اداره ارشاد ميناب تصريح كرد: قرائت قرآن كريم طبق سفارش امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری بايد به عنوان يك ارزش در جامعه فراگير شود زيرا دوری از قرائت قرآن به بهانه تفكر و تدبر در آن به تعبير امام(ره) دام و فريب شيطان است.


در اين مراسم سيد محمود طالبی از كانون فرهنگی- هنری شهيد عمرانی، حسن سلمانی از كانون فرهنگی-هنری عاشورا، محمد حسن رسولی از كانون فرهنگی- هنری نبی اكرم (ص)، عماد ناصری و محمد رضا حقانی از كانون فرهنگی و هنری زينبيه به قرائت قرآن پرداختند.


دومين كرسی تلاوت نور به ميزبانی كانون فرهنگی و هنری مسجد زينبيه و با مشاركت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمايندگی كانون‌های فرهنگی، هنری مساجد برگزار شد.

captcha