کد خبر: 1239503
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۹

پاسداران، حافظان دستاوردهای اسلام و انقلاب هستند

فرمانده سپاه عاشورای آذربايجان شرقی اظهار كرد پاسداران با تأسی از سرور و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله‌الحسين(ع) هميشه مسئوليت سنگينی را در جهت پاسداری از اسلام و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی دارند.


گروه اجتماعی: فرمانده سپاه عاشورای آذربايجان شرقی اظهار كرد: پاسداران با تأسی از سرور و سالار شهيدان حضرت ابا عبدالله‌الحسين(ع) هميشه مسئوليت سنگينی را در جهت پاسداری از اسلام و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی دارند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، علی‌اكبر پورجمشيديان، فرمانده سپاه عاشورای آذریایجان شرقی امروز، 18 خردادماه به‌مناسبت سالروز ميلاد با سعادت بزرگ پاسدار اسلام حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و هفته پاسدار در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبريك اين ايام به فعاليت‌ها و نقش‌آفرينی پاسداران در راستای پاسداری از نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران اشاره كرد و گفت: در دوران دفاع مقدس پاسداران در كنار ديگر نيروهای ارتشی، جهادگران و بسيجيان توانستند با اقتدار و اخلاص تمام در مقابل استكبار جهانی و دشمنان اسلام ايستادگی كرده و سربلندی را برای تاريخ كشورمان رقم زنند.


وی همچنين با بيان اينكه استكبار جهانی تاكنون در زمينه ناامن كردن كشورهای اسلامی تلاش های زيادی كردند علی رغم اين تلاش‌ها به وجود امنيت در كشور اسلامی ايران اشاره كرد و افزود: در اين خصوص پاسداران و يگان‌های مختلف سپاه و بسيج در كنار نيروهای انتظامی و امنيتی و نيز مردم با بصيرت و متحد ايران اسلامی توانستند امنيت را در داخل كشور و نيز در مناطق جنوب شرق و شمال غرب ايجاد كرده و در حال حاضر نيز عرصه‌های بين‌المللی شاهد اوج سربلندی، آرامش، با نشاط بودن و پيشرفت‌های اين كشور هستند.


فرمانده سپاه عاشورا همچنين با اشاره به حضور پاسداران در عرصه‌های سازندگی و عمرانی كشور نيز خاطرنشان كرد: در اين راستا به بركت انقلاب اسلامی پاسداران و نيروهای نخبه بسيجی در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبياء سپاه توانستند ده‌ها طرح عمرانی را از جمله ساخت سد، جاده، كارخانه‌های صنعتی، نفت و پتروشيمی اجرا كنند.


وی همچنين افزود: پاسداران و بسيجيان با فعاليت در زمينه‌های فرهنگی و اعتقادی باعث تقويت انگيزه اعتقادی و گسترش فرهنگ اسلامی و ارزش‌های الهی در جامعه شدند و با مساعدت ساير دستگاه‌ها توانستند انقلاب ما را كه انقلاب فرهنگی و ارزشی است به عناوان الگو برای مستضعفان عالم معرفی كنند.


سردار پورجمشيديان در اين راستا ادامه داد: اجرای بازسازی ماجرای غدير خم و تماشا گه راز توسط هنرمندان بسيجی از جمله فعاليت‌های نيروهای مخلص سپاهی و بسيجی در عرصه‌های فرهنگی و هنری برای نخستين بار در كشور و نيز در سطح استان بوده است.

captcha