فرماندار كرج حضور حداكثری در انتخابات را نشانه ارج نهادن به خون شهدا دانست و خاطرنشان كرد شركت حداكثری مردم در انتخابات تضمينكننده استقلال و اقتدار بيشتر ايران اسلامی در سطح جهانی است.
گروه سياسی: فرماندار كرج حضور حداكثری در انتخابات را نشانه ارج نهادن به خون شهدا دانست و خاطرنشان كرد: شركت حداكثری مردم در انتخابات تضمينكننده استقلال و اقتدار بيشتر ايران اسلامی در سطح جهانی است.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، مهدی ايراننژاد، فرماندار كرج امروز، 22 خرداد در جمع خبرنگاران در محل فرمانداری كرج گفت: خلق حماسه حضور در انتخابات آتی از جمله وظايفی است كه آحاد جامعه بر عهده دارند و در اين راستا افراد تأثيرگذار جامعه بايد در نهايت دقت و با برنامهريزی برای افزايش حضور و انتخاب اصلح اطلاعرسانی كنند.
وی افزود: امروز دشمن با برنامهريزی خاص در جهت كمرنگ كردن حضور مردم در انتخابات وارد صحنه شده است و ما بايد با حضور خود اين توطئه دشمن را نقش برآب كنيم.
ايراننژاد حضور حداكثری در انتخابات را نشانه ارج نهادن به خون شهداء دانست و خاطرنشان كرد: شركت حداكثری مردم در انتخابات تضمينكننده استقلال و اقتدار بيشتر ايران اسلامی در سطح جهانی است.
وی با اشاره به صحبتهای رهبر معظم انقلاب كه فرمودند: «رأی به همه كانديداها، رای به نظام مقدس جمهوری اسلامی است»، تصريح كرد: خلق حماسه سياسی در روز24 خرداد تمام نقشه های دشمنان را نقش برآب خواهد كرد و حضور حداكثری در انتخابات نشان دهنده دفاع از جايگاه ولايت است.
ايراننژاد در پايان گفت: مردم غيور و ولايت مدار ايران كوچك ،با لبيك به ولی امر مسلمين حضرت امام خامنهای با حضور گسترده خود در 24 خرداد حماسهای سياسی را رقم خواهند زد و برگ زرين ديگری بر افتخارات شهرستان كرج خواهند افزود.