گروه سياسی: ما حقوقدانان سرزمين ايران از ملت هميشه سرافراز ايران دعوت می كنيم اين بار نيز باحضور پرشور خود دين خود را به ارزشهای الهی و انقلابی پاس دارند و به دشمنان بفهمانند كه اين ملت كينه و عداوت آنها را در دو قرن گذشته از ياد نخواهند برد و قوياً از نظام برخاسته از شريعت مقدس اسلام كه متكی به آرای عمومی و آحاد مردم شريف است حمايت می كنند.
به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن (ايكنا) در آستانه 24 خردادماه و خلق حماسه سياسی مدنظر ولی امر مسلمين در انتخابات سرنوشت ساز يازدهمين دوره رياست جمهوری، بيش از 1100 حقوقدان بسيجی طی بيانيه ای از مردم شريف و هميشه در صحنه ايران اسلامی برای حضور مردم به پای صندوقهای رای بيانيه ای صادر كردند. كه متن ان بدين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
انقلاب شكوهمند اسلامی كه به رهبری حضرت روح الله به پيروزی رسيد سی و چهار سال را با سی و چهار انتخابات پرشور و مردمی پشت سر گذاشته است و امروز در مرحله ای سرنوشت ساز كه دشمنان چشم به ايران دوخته اند منتظرند تا اميدهايشان نا اميدگردد. خيال باطل گرگ صفتان جهان كه با تبليغات رسانه ای به دنبال حضور سرد مردم در صحنه انتخابات است با حضور حماسی مردم در روز انتخابات نقش بر آب خواهد شد و يك بار ديگر درخواهند يافت كه معادلات مادی نميتواند عمق فهم و درايت مردمان ايران زمين را سنجش كند.
استكبار جهانی و صهيونيسم بينالملل كه تيرهای زهرآگين انقلاب شكوهمند ايران ، پيكرآلوده اش را هدف قرار داده است در طول سی و چهار سال گذشته از هيچ تلاش مذبوحانه ای فرو گذار نكرده و تمام مادی خود را در خدمت طرحهای شوم و فتنههای خبيث در تمامی عرصه ها و ميادين نظامی، فرهنگی، سياسی، اقتصادی، اجتماعی، علمی، به كار گرفتند امّا استقامت توام با ايمان و بصيرت ملّت در سايه سار لايتناهی ولايت، تيرهای اجانب را به سوی خودشان برگردانيده و شيطان بزرگ و ايادی غربیاش روز به روز به اضمحلال نهايی و فروپاشی پايانی نزديك ونزديكتر ميشوند.
ما حقوق دانان سرزمين ايران از ملت هميشه سرافراز ايران دعوت ميكنيم اين بار نيز باحضور پرشور خود دين خود را به ارزشهای الهی و انقلابی پاس دارند و به دشمنان بفهمانند كه اين ملت كينه و عداوت آنها را در دو قرن گذشته از ياد نخواهند برد و قوياً از نظام برخاسته از شريعت مقدس اسلام كه متكی به آرای عمومی و آحاد مردم شريف است حمايت ميكنند.
روح بلند وملكوتی امام راحل در بيست و چهارم خرداد ماه امسال نظاره گر حماسه آفرينی ملت غيور و سرافراز ايران خواهد بود.
قابل ذكر است اين بيانيه به امضای 1113 حقوقدان بسيجی رسيده است