کد خبر: 1242416
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶
همگام با حماسه(2) جلال‌زاده تصريح كرد

انتخابات، صحنه نمايش شعور سياسی ملت ايران است

استاندار آذربايجان غربی با بيان اينكه انتخابات امسال برگ زرين ديگری را در تاريخ انقلاب اسلامی رقم خواهد زد، گفت امروز 24 خرداد صحنه نمايش غاطبه و شعور سياسی ملت ايران در پاسداری از آرمان‌های امام راحل است.


گروه سياسی: استاندار آذربايجان غربی با بيان اينكه انتخابات امسال برگ زرين ديگری را در تاريخ انقلاب اسلامی رقم خواهد زد، گفت: امروز 24 خرداد صحنه نمايش غاطبه و شعور سياسی ملت ايران در پاسداری از آرمان‌های امام راحل است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، وحيد جلال‌زاده استاندار آذربايجان غربی امروز، 24 خردادماه با حضور در ستاد انتخابات استان در جمع خبرنگاران گفت: خداوند را شاكريم تا بار ديگر فرصتی فراهم شد تا ملت بزرگ ايران فصل درخشانی از تاريخ انقلاب اسلامی را رقم بزنند.


وی ادامه داد: حضور مردم بزرگی مثل ملت ايران كه در 34 سال گذشته بارها و در صحنه های مختلف اتفاقات و رخدادهای عظيمی آفريدند امروز بار ديگر نشان خواهند داد كه همواره پای دفاع از آرمان‌های خود ايستادند.


جلال‌زاده با اشاره به سخنان اخير رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع مردم استان تصريح كرد: مهم ترين موضوع در انتخابات امروز حضور حداكثری مردم در پای صندوق‌های رأی است كه از ساعات اوليه به شكرانه خداوند شاهد اين حضور حماسی هستيم.


اين مقام مسئول حضور مردمی گسترده قبل از آغاز رسمی ساعات رأی‌گيری در شعب اخذ رأی را نشانه بارزی از استقامت و پايداری ملت ايران بر آرمان‌ها و دستاوردهايی دانست كه براساس آن مردم انقلاب كردند.


وي افزود: مردم، اسلام و رهبری سه اصل پايدار در گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه ملی و فراملی است كه انتخابات تجلی حمايت مردمی از اين اصل محسوب می شود.


استاندار آذربايجان غربی با بيان اينكه امروز غاطبه، بلوغ و شعور سياسی مردم در پای صندوق های رای به نمايش در می آيد، اظهار اميداورای كرد در پايان روز 24 خرداد به عنوان يك روز الهی در تاريخ انقلاب اسلامی ماندگار شده و دشمنان مثل هميشه ناكام و مائوس شوند.


جلال‌زاده در پایان تصريح كرد: همانطور كه رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها در فرمايشات خود فرمودند امروز همه رجال سياسی و تحليلگران دنيا چشم به انتخابات ايران اسلامی دوخته اند تا مواضع و تئوريهای خود در برابر گفتمان انقلاب اسلامی را تغيير دهند.

captcha