گروه سياسی: رئيس ستاد انتخابات سعيد جليلی در خراسان شمالی گفت: مردم با حضور در صحنه حماسهای سياسی خلق كردند و اكنون انتظار آنها از رئيسجمهور منتخب، تحقق حماسه اقتصادی است.
مهدی الهیفرد، رئيس ستاد انتخابات سعيد جليلی در خراسان شمالی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، اظهار كرد: رئيسجمهور منتخب، حماسه اقتصادی مدنظر رهبر معظم انقلاب و مردم را خلق كند. مردم با حضور در صحنه حماسهای سياسی خلق كردند و اكنون انتظار آنها از رئيسجمهور منتخب، تحقق حماسه اقتصادی است.
وی ضمن عرض تبريك به رئيسجمهور منتخب و اعضای ستاد انتخاباتی وی در خراسان شمالی، ادامه داد: حجتالاسلام روحانی با نماد كليد حل مشكلات پا به ميدان گذاشت و مردم به ايشان رأی اعتماد دادند.
الهیفرد با اشاره به اينكه مردم به وظيفه خود عمل و حماسه سياسی را خلق كردند، ادامه داد: اميدوار هستيم روحانی در سايه خداوند بزرگ بتواند با اين كليد، حماسه اقتصادی كه مدنظر رهبر انقلاب و مردم است را طی چهار سال آينده خلق كند.
وی در خصوص حضور مردم در انتخابات اظهار كرد: مردم برای بار ديگر اميد دشمنان را مأيوس كردند و حماسهای را خلق كردند كه جهانيان را انگشت به دهان گذاشته است.