کد خبر: 1245693
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸

آغاز دوره‌های آموزش « تجويد در مدرسه» در زابل

مدير مؤسسه قرآنی علم‌الهدی شهرستان زابل واحد خردسالان گفت برگزاری دوره‌های آموزش تجويد در مدرسه از شنبه، يكم تيرماه در اين مؤسسه قرآنی آغاز می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مدير مؤسسه قرآنی علم‌الهدی شهرستان زابل واحد خردسالان گفت: برگزاری دوره‌های آموزش تجويد در مدرسه از شنبه، يكم تيرماه در اين مؤسسه قرآنی آغاز می‌شود.


حوريه نيكورزم، مدير مؤسسه قرآنی علم‌الهدی شهرستان زابل واحد خردسالان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: برگزاری دوره‌های آموزش تجويد در مدرسه از شنبه، يكم تيرماه در اين مؤسسه قرآنی آغاز می‌شود.


مدير مؤسسه قرآنی علم‌الهدی شهرستان زابل واحد خردسالان در ادامه عنوان كرد: اين دوره ويژه كودكان مقطع ابتدايی از 8 سال به بالا، اعم از دختر و پسر است كه بالغ بر 15 نفر جهت شركت در آن نام‌نويسی كرده‌اند.


وی همچنين اظهار كرد: اين دوره همراه با كارگاه‌های آموزشی نيز هست كه در آن، علاوه بر كتاب، از سی‌دی و ساير ابزار كمك‌آمورشی استفاده می‌شود و سرگزی سمت تدريس آن را به عهده دارد.


نيكورزم در پايان تصريح كرد: اين دوره به مدت 8 ماه به طول می‌انجامد و در پايان، پس از اخذ آزمون نهايی با حضور ناظر آموزشی، به آن دسته از قرآن‌آموزانی كه موفق به كسب نمره قبولی شوند، گواهينامه معتبر اعطا می‌شود.

captcha