گروه سياسی: حجتالاسلام منتظری حفظ ايمان در زمان غيبت و تبعيت از ولی فقيه و مراجع معظم تقليد را يادآور شد و اظهار كرد: شيعيان مؤظفند با اصلاح و خودسازی و انجام امر به معروف و نهی از منكر زمينه را برای ظهور امام زمان(عج) فراهم كنند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، حجتالاسلام حسن منتظری، امام جمعه شهربابك روز گذشته، 31 خردادماه در جمع نمازگزاران با گراميداشت ميلاد باسعادت امام زمان(عج) مهمترين وظيفه امت اسلامی را شناخت و معرفت اين امام بزرگوار دانست و گفت: شناخت امام زمان(عج) فقط شناخت شناسنامهای نيست، بلكه بايد جايگاه و ويژگیهای والای امام را هم بشناسيم.
وی وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی را از ذخاير الهی انقلاب اسلامی دانست و افزود: خداوند متعال اين ذخيره ارزشمند را در حادثه سوءقصد به ايشان در سال 60 حفظ كرد و به لطف الهی امت اسلامی از هدايتهای ايشان در حفظ و حراست انقلاب اسلامی بهرهمند میشوند.
امام جمعه شهربابك حفظ ايمان در زمان غيبت و تبعيت از ولی فقيه و مراجع معظم تقليد را يادآور شد و اظهار كرد: شيعيان مؤظفند با اصلاح و خودسازی و انجام امر به معروف و نهی از منكر زمينه را برای ظهور امام زمان(عج) فراهم كنند.
حجتالاسلام منتظری با گراميداشت روز تبليغ و اطلاعرسانی تصريح كرد: سازمان تبليغات اسلامی كه به امر امام راحل(ره) تأسيس شد در مديريت مساجد و سازماندهی ائمه جماعات و روحانيت، اجرای طرح هجرت، اعزام مبلغ، انجام فعاليتهای قرآنی و سازماندهی هزاران هيئت مذهبی نقش مؤثری ايفا كرده است.
امام جمعه شهربابك حماسه سياسی بزرگ 24 خرداد را برگ زرين ديگری در تاريخ انقلاب اسلامی دانست و بيان كرد: حضور باشكوه و گسترده مردم در حماسه سياسی 24 خرداد مرهون رهبریهای خردمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و همراهی و تبعيت ملت ايران با ايشان بود.
حجتالاسلام منتظری با تبريك انتخاب حجتالاسلام حسن روحانی بهعنوان رئيس جمهور ايران خاطرنشان كرد: ملت ايران با رأی دادن به يكی از اعضای جامعه روحانيت ثابت كرد كه حل مشكلات موجود به دست افرادی است كه از خانواده نظام اسلامی باشند و بيگانگان و فتنهگران نزد ملت ايران هيچ جايگاهی ندارند.