کد خبر: 1246236
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۴
حجت‌الاسلام حسين‌نژاديان

تبليغات از سرمايه‌های عظيم قرن حاضر است/ رساندن پيام حق؛ نيازمند هدايت‌كننده‌ای بيدار

امام جمعه بروجن تبليغات را از سرمايه‌های عظيم قرن حاضر دانست و تصريح كرد با توجه به اينكه بزرگ‌ترين توطئه بر ضد انقلاب اسلامی ايران، توطئه تبليغاتی است و مهم‌ترين فشار بر انقلاب از سوی تبليغات است، اهميت پرداختن به اين امر، بسيار ضروری است.


گروه اجتماعی: امام جمعه بروجن تبليغات را از سرمايه‌های عظيم قرن حاضر دانست و تصريح كرد: با توجه به اينكه بزرگ‌ترين توطئه بر ضد انقلاب اسلامی ايران، توطئه تبليغاتی است و مهم‌ترين فشار بر انقلاب از سوی تبليغات است، اهميت پرداختن به اين امر، بسيار ضروری است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، حجت‌الاسلام والمسلمين غلام‌علی حسين‌نژاديان، امام جمعه بروجن 31 خردادماه در خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به سالروز تأسيس سازمان تبليغات اسلامی هنر تبليغ را بالاترين و ظريف‌ترين هنرها دانست كه افزون بر بكارگيری عواطف، عقل و انديشه را تحت تأثير قرار می‌دهد.


وی اظهار كرد: تبليغات از تاريخ حيات انسان جدا شدنی نيست و با نقطه آغازين آفرينش انسان در زمين به وجودآمده است؛ چرا كه انسان از يك سو دارای فكر و اعتقاد است و از سويی ديگر، مصالح حياتی ويژه‌ای دارد كه شخصیت مادی و معنوی او را تشكيل می‌دهد.







 امام جمعه بروجن:
در سيره مقدّس رسول اكرم(ص) رساندن پيام حق نياز به هدايت كننده ای بيدار، هوشيار و عالم دارد بر همين اساس سازمان تبليغات اسلامی با درك اين مهم و با تربيت سفيران هدايت به دنبال گستراندن اسلام ناب در جهان است

حجت‌الاسلام حسين‌نژاديان همچنين به گستردگی تبليغات در حال حاضر اشاره و تصريح كرد: اكنون كه بودجه تبليغاتی در جهان، از بودجه تسليحاتی و نظامی پيشی گرفته و جنگ نظامی، جای خود را به جنگ تبليغاتی داده است، می‌توان گفت كه تبليغات، از سرمايه‌های عظيم قرن حاضر به‌شمار می‌آيد.


امام جمعه بروجن افزود: با توجه به اينكه بزرگ‌ترين توطئه بر ضد انقلاب اسلامی ايران، توطئه تبليغاتی است و مهم‌ترين فشار بر انقلاب، از سوی تبليغات است، اهميت پرداختن به اين امر بسيار ضروری به نظر می‌رسد.


به گفته وی، در همين زمینه نهاد ارزشمند سازمان تبليغات اسلامی، با داشتن رسالت عظيمِ رساندن حقايق اسلام به دنيا و شناساندن آن به مردم، برای پرداختن به امر تبليغات دينی تأسيس شد كه كار سياست‌گذاری، برنامه‌ريزی، هدايت، تأسيس مراكز اطلاع‌رسانی و اعزام مبلّغ برای اشاعه فرهنگ اسلامی را بر عهده دارد و با پيام آزادی انسان‌ها، برپايی عدالت، صلح و آشتی به فعاليت می‌پردازد.


حجت‌الاسلام حسين‌نژاديان به تشريح تبليغ از نگاه اسلام پرداخت و تصريح كرد: در سيره مقدّس رسول اكرم(ص) رساندن پيام حق، نياز به هدايت كننده‌ای بيدار، هوشيار و عالم دارد، بر همين اساس سازمان تبليغات اسلامی با درك اين مهم، با تربيت و آموزش سفيران هدايت و فرستادن آنان به تمام نقاط ايران و حتی خارج از كشور می‌خواهد اسلام ناب را در سراسر جهان بگستراند.

captcha