کد خبر: 1246461
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹
آيت‌الله موسوی جزايری

قوه قضايی پشتيان و مأمن مردم در همه عرصه‌های اجتماعی و سياسی است

نماينده ولی فقيه در خوزستان با اشاره به اينكه قوه قضايیه پشتيبان و مأمن مردم در همه عرصه‌های اجتماعی و سياسی است، اظهار كرد قاضی بايد بداند كه در همه مراحل قضاوت در حال بازپس دادن امتحانات الهی است.


گروه اجتماعی: نماينده ولی فقيه در خوزستان با اشاره به اينكه قوه قضايیه پشتيبان و مأمن مردم در همه عرصه‌های اجتماعی و سياسی است، اظهار كرد: قاضی بايد بداند كه در همه مراحل قضاوت در حال بازپس دادن امتحانات الهی است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، مديران و مسئولان قوه قضايی استان خوزستان امروز شنبه، اول تيرماه با نماينده ولی‌فقيه در استان خوزستان، آيت‌الله موسوی‌جزايری ديدار كردند.


آيت‌الله سيدمحمدعلی موسوی‌جزايری در اين ديدار با اشاره به اينكه انسان در سنگر خدمت مبتهج است، گفت: قوه قضايی پشتيبان و مأمن مردم در همه عرصه‌های اجتماعی و سياسی است.


وی با اشاره به اينكه امام خمينی(ره) تمركز خاصی بر امنيت امت داشتند، اظهار كرد: اين مهم در همه صحبت‌های ايشان منعكس بود و امنيت و اقتدار مردم را خواستار بودند.


امام جمعه اهواز با بیان اينكه اهداف امام حسين(ع) مصداق كاملی برای دستيابی به امنيت اسلامی است، گفت: قضات حتی ميان مسئولان و رده‌های بالای كشوری هم بايد دستورات و قوانين شرعی اسلامی را رعايت كنند.


نماينده ولی‌ فقيه در استان خوزستان با اشاره به داستان‌ آزمون حضرت داود(ع) كه در سوره ص به آن اشاره شده است، عنوان كرد: قاضی بايد بداند كه در همه مراحل قضاوت در حال بازپس دادن امتحانات الهی است و نبايد اجازه دهد ذره‌ای از مكر شيطان در او نفوذ كند.


آيت‌الله موسوی‌جزايری با عنوان اينكه اقتدار قضايی كشور توانسته به خوبی منعكس شود، ادامه داد: وصيت من به شما قضات عزيز اين است كه جز به جز، يك به يك پرونده‌ها را وارسی كنيد و پشتيبان يكديگر در اين مركز مهم و حياتی برای اجرای كامل و صحيح عدالت اسلامی و امنيت ملی باشيد. آن‌هايی می‌توانند از پل صراط مستقيم عبور كنند كه در عدالت و داوری بين خلق انصاف و موازين شرعی را رعايت كنند.


نماينده ولی‌فقيه در استان خوزستان با عنوان اينكه اميدوارم به روزی برسيم كه بيكارترين فرد جامعه قضات باشند، گفت: بحمدالله ضريب امنيت استان بهبود يافته است و ان‌شاءالله به بهتر از اين وضعيت موجود برسد.


يادآور می‌شود، در پايان اين ديدار قضات و بازپرس‌های نمونه استان خوزستان با حضور آيت‌الله موسوی جزايری تجليل شدند. همچنين از رهنمون‌های آيت‌الله موسوی جزايري در عرصه قضاوت تقدير شد.

captcha