کد خبر: 1247132
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۷

بيش از هزار هيئت مذهبي در اجتماع عظيم منتظران حضور پيدا خواهند كرد

بيش از هزار هيئت مذهبي در اجتماع عظيم منتظران حضور پيدا خواهند كرد و پس از شركت در مراسم مداحی در حالت مديحه‌خوانی به زيارت حرم مطهر رضوی می‌روند.


گروه اجتماعي: بيش از هزار هيئت مذهبي در اجتماع عظيم منتظران حضور پيدا خواهند كرد و پس از شركت در مراسم مداحی در حالت مديحه‌خوانی به زيارت حرم مطهر رضوی می‌روند.


حسن صباغيان، رئيس شورای هيات مذهبی استان خراسان رضوی و دبير شورای هيات مذهبی كشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی گفت: اول تيرماه فراخوانی به 500 هيات مذهبي اعلام شد كه مسئولان هيئت‌هاي مذهبي با حضور در جامعه‌الحسين مشهد برای حضور در اجتماع عظيم منتظران ساماندهی شدند.


وی افزود: بر اين اساس بيش از هزار هيئت مذهبي در اجتماع عظيم منتظران حضور پيدا خواهند كرد و پس از شركت در مراسم مداحی در حالت مديحه‌سرايی به حرم مطهر رضوی مشرف مي‌شوند.


صباغيان با اشاره به اينكه منتظران با حضور در حرم رضوی از سخنرانی آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد بهره‌مند می‌شوند، يادآور شد: علاوه بر اين تاكنون 110 ايستگاه صلواتی و مهدويت به همت شورای هيئت‌هاي مذهبی استان خراسان رضوی و با همكاری شهرداری مشهد در شهر مشهد برپا شده است تا از دو روز قبل از ميلاد امام زمان(عج) تا روز بعد از ميلاد به زائران و منتظران ارائه خدمت كنند.


وی با تاكيد بر اينكه انجام مراسمات پذيرايی،‌ اهدای بسته‌های محصولات فرهنگی، پاسخ به شبهات دينی و برپايی ايستگاه بلوتوث از جمله برنامه‌های ايستگاه‌های برپا شده در شهر مشهد است، يادآور شد: علاوه بر اين به مناسبت ايام نيمه شعبان چهار جشنواره ويژه هيئت‌هاي مذهبی محوري مشهد با موضوع مهدويت در شهر مشهد برپا شده است.


رييس شورای هيات مذهبی استان خراسان رضوی ادامه داد: در اين جشنواره‌ها مقالاتی با موضوع مهدويت توسط فعالان هيئت‌هاي مذهبی نوشته شده و توسط داوران ما در شورای هيئت مذهبی استان مورد بررسی قرار گرفته است كه در مراسم اختتاميه آن همزمان با نيمه شعبان، از نفرات برتر آن تقدير می‌شود.


وی خاطرنشان كرد: هيئت مكتب الزهرا(س) واقع در فرامرز عباسی، هيئت بيت‌الصادق(ع) واقع در ميدان طبرسی، مهديه واقع در خيابان تهران، هيئت بنی فاطمه(س) واقع در احمدآباد، چهار هيات محوری هستند كه جشنواره هيئت‌هاي محوری در آنها برگزار شده است.


دبير شورای هيات مذهبی كشور با بيان اينكه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا اجتماع عظيم منتظران در 24 شهرستان استان خراسان رضوی برگزار شود، يادآور شد: علاوه بر برگزاری جشن به مناسبت ميلاد امام زمان(عج) ايستگاه‌هایي نيز در مساجد و بوستان‌های اين شهرستان‌ها برپا مي‌شود.

captcha