کد خبر: 1247169
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶

آغاز طرح‌های تابستانی در شعب جامعة‌القرآن گرگان

طرح‌های تابستانی ويژه قرآن‌آموزان مقطع پيش‌دبستانی و ابتدايی در واحد خردسالان شعب جامعة‌القرآن گرگان اجرا می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح‌های تابستانی ويژه قرآن‌آموزان مقطع پيش‌دبستانی و ابتدايی در واحد خردسالان شعب جامعة‌القرآن گرگان اجرا می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در راستای پر كردن اوقات فراغت قرآن‌آموزان، طرح‌های تابستانی ويژه قرآن‌آموزان مقطع پيش‌دبستانی و ابتدايی در واحد خردسالان شعب جامعة‌القرآن گرگان اجرا می‌شود و شركت‌كنندگان در اين طرح‌ها با آموزه‌های عمومی و تخصصی قرآن آشنا می‌شوند و دوره‌های آموزشی در اين مركز به مدت سه ماه به طول می‌انجامد.


گفتنی است كه ثبت نام برای شركت در اين دوره‌های آموزشی از اول ارديبهشت‌ماه آغاز شد و تا 20 خردادماه ادامه داشت و كلاس‌های آموزشی نيز از 20 خردادماه آغاز شده است و تعداد كل ثبت نام كنندگان در اين طرح‌های آموزشی، 450 نفر بوده است.


همچنين از جمله دوره‌های آموزشی در اين مركز، آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن است كه كلاس‌های اين دوره ويژه قرآن‌آموزان مقطع پيش‌دبستانی و ابتدايی در همه روزهای هفته در دو شيفت صبح و عصر در شعب 1 و 2 جامعة‌القرآن گرگان برگزار می‌شود.


يادآوری می‌شود، دوره آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن در 16 كلاس آموزشی برگزار می‌شود و تقريباً 175 نفر از علاقه‌مندان برای شركت در اين دوره ثبت نام كرده‌اند و دوره‌های آموزش قرآن ويژه مقطع پيش‌دبستانی به مدت 11 ماه و دوره‌‌های آموزش قرآن ويژه مقطع ابتدايی به مدت 6 ماه به طول می‌انجامد.

captcha