«راسم النفيس»، جنايتی را كه عليه شيعيان استان الجيزه مصر صورت گرفت و منجر به شهادت علامه شحاته و سه تن ديگر از يارانش شد، بازتاب سخنان تحريكآميز فرقهای «محمد مرسی»، رئيسجمهور اين كشور توصيف كرد.
گروه بينالملل: «راسم النفيس»، جنايتی را كه عليه شيعيان استان الجيزه مصر صورت گرفت و منجر به شهادت علامه شحاته و سه تن ديگر از يارانش شد، بازتاب سخنان تحريكآميز فرقهای «محمد مرسی»، رئيسجمهور اين كشور توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه خبر عربی پرس، راسم النفيس كه در گفتوگو با شبكه خبری CNN عربی سخن میگفت، ضمن محموميت شديد فاجعه شيعهكشی در روستای «ابومسلم» واقع در استان «الجيزه» مصر افزود: اين اقدام تكفيریها حاصل همان سخنان تحريكآميز محمد مرسی، رئيسجمهور است كه اخيراً با شركت در گردهمايی سلفيون تكفيری و نشان ندادن عكسالعمل به سخنان آنها در آن جلسه مبنی بر كافر بودن شيعيان، عملا چراغ سبزی را به اقدامات ضدشيعی تكفيریها نشان داد و آنها را بهنوعی دعوت به چنين تهاجماتی كرد.
وی همچنين با اشاره به عاملان اين حادثه گفت: مسئول اصلی ارتكاب چنين جنايتهايی گروهكی معلومالحال از سلفيون بوده كه يك سال است، قصد دارد خانه يكی از شهروندان شيعی در طنطا را به آتش بكشد و در اين ميان تحريكات يك روزنامه مصری به شيعهستيزی نيز بیتأثير نبوده است.
راسم النفيس با توصيف كردن فاجعه شيعهكشی به «جاهليت معاصر» تصريح كرد: سخنان اخير محمد مرسی مبنی بر قطع روابط با سوريه و سكوتی كه به منزله تأييد كافردانستن شيعيان مصر تلقی شد، بدترين نوع فرقهگرايی بود كه رئيسجمهور مصر از خود نشان داد.
اين فعال شيعی مصر در پايان گفت: شيعيان جزء تفكيكناپذير ملت مصر هستند و قطعاً نسبت به اين حادثه دلخراش در سطح سياسی از خود واكنش نشان خواهند داد و پای عاملان اين جنايت شنيع را برای پاسخگويی به سازمانهای مدافع حقوق بشر چه در داخل مصر و چه در خارج از كشور خواهند كشيد.
گفتنی است، شامگاه يكشنبه، 2 تيرماه، گروهی از شيعيان كه به مناسبت نيمه شعبان در منزل يكی از شيعيان در روستای ابومسلم در الجيزه گردهم آمده بودند، توسط تعدادی از سلفیهای تندرو هدف حمله قرار گرفته و در جريان ضرب و شتم اين شيعيان چهار نفر از آنها از جمله شيخ حسن شحاته، از رهبران شيعه كشته شدند و مهاجمان اسباب و اثاثيه منزل را تخريب و خانه را به آتش كشيدند.