مرجع تقلید شیعیان جهان در پیامی اظهار کرد بر مسلمانان فرض است كه در مقابل جنايت كشتار چهار شيعه در مصر سكوت نكرده و انزجار خود را اعلام كنند.
گروه اجتماعی: مرجع تقلید شیعیان جهان در پیامی اظهار کرد: بر مسلمانان فرض است كه در مقابل جنايت كشتار چهار شيعه در مصر سكوت نكرده و انزجار خود را اعلام كنند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، آيتالله العظمی حسين نوری همدانی، از مراجع عظام تقلید در پيامی ضمن محكوميت كشتار شيعيان در مصر گفت: بر مسلمانان فرض است كه در مقابل جنايت كشتار چهار شيعه در مصر سكوت نكرده و انزجار خود را اعلام كنند.
اين مرجع تقليد تأسف عميق خود را از كشته شدن تعدادی از مسلمانان به دست سلفیها در مصر اعلام و اين جنايت را محكوم و تأكيد كرد: بر همه مسلمانان فرض و لازم است در مقابل اين جنايت كه موجب ريخته شدن خون جمعی از مسلمانان بیگناه و مخدوش شدن چهره اسلام شد، ساكت ننشينند و انزجار خود را نشان دهند.
آيتالله العظمی نوری همدانی در این پیام تصريح كرده است: انتظار میرود علمای الازهر مصر با محكوم كردن اين جنايت انزجار خود را نشان دهند.