کد خبر: 1248871
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۹

مشهد در جهان به عنوان يك قطب قرآنی شناخته شده است

دارنده رتبه نخست سی امین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم گفت مشهد در جهان به عنوان يك قطب قرآنی شناخته شده است.


گروه فعالیت‌های قرآنی: دارنده رتبه نخست سی امین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم گفت: مشهد در جهان به عنوان يك قطب قرآنی شناخته شده است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، وحيد وكيلی، كارشناس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشكی اروميه و دارنده رتبه نخست سی‌امین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم گفت: مشهد در جهان به عنوان يك قطب قرآنی شناخته شده است.


وی اظهار کرد: از اينكه در مسير تلاوت قرآن كريم گام برداشتم بسيار خوشحالم و هميشه در طول زندگی سعی كردم كه با نيت الهی در زمينه قرآنی فعاليت كنم.


وی به نقش پدر و مادر در موفقيت خود اشاره كرد و افزود: پدر و مادر نقش بسيار مهم و تأثيرگذاری در پشتيبانی از من داشته‌اند و آن‌ها كمك كردند تا فضای مناسبی برای پيشرفت در تلاوت قرآن كريم فراهم شود.


وكيلی تصريح كرد: ابزار لازم برای تلاوت قرآن هوش، گوش و صدای خوب است كه اين سه مورد مكمل يكديگر‌ هستند و با پشتيبانی از سوی استادی خبره موجب موفقيت و شكوفايی استعدادهای آدمی می‌شود.


وی با اشاره به تأثير قرآن در زندگی فردی بيان كرد: خير و بركت قرآن را در تمام زندگی‌ام حس كردم و تمام تلاشم بر اين بوده است كه در عمل و رفتار هم قرآنی باشم.


وی با توجه به فعاليت‌های آستان قدس رضوی بيان كرد: فعاليت‌های اين مجموعه و دستاوردهای آن در زمينه قرآنی از جمله دارالقرآن، موزه قرآن، كتابخانه كتب قرآنی و هنرهای قرآنی موجود در اين مجموعه موجب شده است كه آدمی بتواند پيشرفت و تعالی قابل توجهی در اين زمينه با استفاده از امكانات موجود داشته باشد.

captcha