کد خبر: 1248970
تاریخ انتشار : ۰۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶

بزرگداشت سالگرد شهدای هفت تير در حرم مطهر رضوی برگزار شد

بزرگداشت سی و دومين سالگرد شهدای هفتم تير به ويژه شهيد مظلوم بهشتی شب گذشته در حرم مطهر رضوی با حضور آيت‌الله واعظ طبسی توليت آستان قدس رضوی و حجت‌الاسلام اژه‌ای دادستان كل كشور برگزار شد.


گروه اجتماعی: بزرگداشت سی و دومين سالگرد شهدای هفتم تير به ويژه شهيد مظلوم بهشتی شب گذشته در حرم مطهر رضوی با حضور آيت‌الله واعظ طبسی توليت آستان قدس رضوی و حجت‌الاسلام اژه‌ای دادستان كل كشور برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، اين مراسم شب گذشته 6 تيرماه با حضور شخصيت‌های برجسته‌ای همچون حضور آيت‌الله واعظ طبسی توليت آستان قدس رضوی، حجت‌الاسلام اژه‌ای دادستان كل كشور، آيت‌الله علم‌الهدی امام جمعه مشهد و جمعی از علما، فرماندار مشهد و همچنين با حضور گسترده مردم برگزار شد.


در اين مراسم كه از سوی شورای هماهنگی تبليغات استان خراسانم رضوی برگزار شده بود، ذاكر اهل بيت(ع) حجت‌الاسلام ماه‌رخسار به ذكر فضيلت شهدای هفت تير پرداخت.


حجت الاسلام غلامحسين محسنی اژه ای دادستان كل كشور در اين مراسم در سخنانی با يادآوری عظمت حادثه هفت تير سال 1360 گفت: اين حادثه چنان با عظمت است كه آثار وجودی آن برای اسلام، انقلاب و كشور مهم است و اگر تا 100 سال آن را گرامی بداريم و به ياد بياوريم جا دارد.


وی با بيان اينكه ذكر بيان اين حادثه برای نسل های دوم و سوم انقلاب ضروری است، خاطر نشان كرد: حماسه 24 خرداد امسال كه به خواست مقام معظم رهبری به وقوع پيوست و يك بار ديگر نقشه های شوم دشمنان را نقش بر آب كرد به واسطه فداكاری و اخلاص مردم و خون شهدايی است كه نهال انقلاب را آبياری كرده اند.


دادستان كل كشور با اشاره به جوانب ديگر حماسه 24 خرداد ماه گفت: مردم در اين انتخابات نشان دادند كه تابع ولايت و زمان شناس هستند و اگر جايی لازم باشد در صحنه حضور پيدا می كنند و ولايت پذيری خود را به اثبات می رسانند.


وی تصريح كرد: آنچه در سال 60 اتفاق افتاد را بايد ديد در چه بستری به وجود آمد، اين اتفاق درست پس از پيروزی انقلاب اسلامی كه به فرموده امام يك انفجار نور بود موجب شد تا شب پرستان و بدخواهان به تاريكخانه ها و ديگر كشورها فرار كنند.


محسنی اژه‌ای با بيان اينكه پس از چندی عوامل گريخته گرد هم جمع شدند تا نور انقلاب را خاموش كنند، يادآور شد: آنان از همان ابتدا كه هنوز پی به عمق انقلاب نبرده بودند، می‌خواستند با تغيير مهره‌ها و چهره‌ها مردم را قانع كنند تا كشور به همان شكل سابق بازگردد اما با توجه به اينكه كارشان پيش نرفت كودتاهای مختلفی را اجرا كردند كه به لطف خدا همه خنثی شد.


دادستان كل كشور افزود: جنگ داخلی يكی ديگر از نقشه های آنان بود كه در چند استان كشور راه اندازی كردند و می خواستند مركزيت را به آتش بكشند و در ديگر نقشه های شوم خود به بلوكه كردن ثروت های ايران در ديگر كشورها،اجازه ورود ندادن به كالاهای خريداری شده ما و محاصره اقتصادی اقدام كردند.


يادآور می شود: اين مراسم كه با قرائت قرآن در ساعت 17:30 دقيقه در رواق بزرگ امام خمينی(ره) حرم مطهر برگزار شد تا ساعت 19:30 دقيقه ادامه داشت.

captcha