«بهاء انور»، سخنگوی شيعيان در مصر، در نشست مطبوعاتی تاكيد كرد محمد مرسی، رئيس جمهور مصر، مسئول كشته شدن 4 نفر از شيعيان در استان «الجيزه» است، زيرا وی در نشست «كمك به سوريه» اجازه تكفير شيعيان را داد.
گروه بينالملل: «بهاء انور»، سخنگوی شيعيان در مصر، در نشست مطبوعاتی تاكيد كرد: محمد مرسی، رئيس جمهور مصر، مسئول كشته شدن 4 نفر از شيعيان در استان «الجيزه» است، زيرا وی در نشست «كمك به سوريه» اجازه تكفير شيعيان را داد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «اليوم السابع» چاپ مصر، بهاء أنور، سخنگوی شيعيان مصر و رئيس مركز مطالعات «الفاطميه» اين كشور، عصر روز چهارشنبه، 5 تيرماه، در نشستی مطبوعاتی با اشاره به قصور در عملكرد نيروهای امنيتی استان الجيزه كه اقدامی برای نجات شيعيان انجام ندادند، افزود: رسانهها يك ساعت قبل از پليس به محل حادثه رسيدند.
أنور هشدار داد: به محمد مرسی 48 ساعت زمان میدهيم كه عاملان اين حادثه را معرفی كند وگرنه به دادگاه بينالمللی كيفری رجوع و وی را به پاكسازی دينی متهم میكنيم.
چهار شهروند شيعه مصری از جمله حسن شحاته از مسئولان شيعی روز يكشنبه گذشته طی حمله به منزلی در روستای زاويه ابومسلم در الجيزه جنوب قاهره كشته شدند.
أنور، حوادث منطقه أبو مسلم را كشتاری وحشيانه توصيف كرد و گفت: قتل شيعيان مصری از جمله حسن شحاته درحالی صورت گرفت كه آنان روزه بودند.
وی اظهار داشت: آنچه برای شيعيان مصری روی داد، ممكن است برای قبطیها و جريانهای ليبرال و مصریهای مخالف گروه اخوانالمسلمين نيز روی دهد.
چند ساعت پس از اين حادثه، رياست جمهوری مصر در بيانيهای، كشته شدن چهار شيعه مصری را محكوم و تأكيد كرد: اين حادثه تأسفبار، به طور كامل با روحيه تسامح، گذشت و احترام كه مردم ميانهرو مصر به آن معروف هستند، منافات دارد و ملت به طور كامل با قانونشكنی يا ريختهشدن خون مردم به هر بهانه و دليلی مخالف هستند.
منابع امنيتی روز سهشنبه اعلام كردند: بعد از كشتن شيعيان و كشيدن اجساد آنان روی زمين، هشت نفر در ارتباط با اين حادثه بازداشت شدند.