گروه فعاليتهای قرآنی: كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی اردبيل، پنجشنبه، ششم تيرماه از برگزار شدن آزمون ورودی تربيت ممتحن روخوانی و روانخوانی قرآن ويژه آقایان و بانوان در اردبيل خبر داد.
زهره عباسی، كارشناس قرآنی تبليغات اسلامی اردبيل در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، گفت: آزمون ورودی دوره تربيت ممتحن روخوانی و روانخوانی قرآن كريم برای مربيانی كه از صدور گواهينامه روخوانی و روانخوانی آنان بيش از 2 سال سپری شده بود، برگزار شد.
وی به محتوای اين آزمون اشاره كرد و گفت: محتوای آزمون شامل فنون معلمی و روانشناسی كه به صورت كتبی و روش تدريس و قرائت قرآن كريم بصورت عملی برگزار شد.
گفتنی است، آزمون عملی با حضور 5 نفر از ممتحنين مجاز از سوی دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی اردبيل برگزار شد.
يادآور میشود، پذيرفتهشدگان در اين آزمون در دوره تربيت ممتحن روخوانی و روانخوانی شركت كرده و پس از موفقيت در دوره به عنوان ممتحن با دارالقرآن الكريم تبليغات اسلامی همكاری خواهند كرد.