کد خبر: 1250045
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳
اخوان خبر داد

امكان اقامت 10 روزه زائران كربلا طی ماه رمضان فراهم شد

مديركل عتبات سازمان حج و زيارت با اشاره به آغاز اعزام زائران عتبات عاليات از روز 14 ماه رمضان، گفت امكان حضور 10 روزه زائران ايرانی طی ماه رمضان در كربلای معلی فراهم شده است.


گروه اجتماعی: مديركل عتبات سازمان حج و زيارت با اشاره به آغاز اعزام زائران عتبات عاليات از روز 14 ماه رمضان، گفت: امكان حضور 10 روزه زائران ايرانی طی ماه رمضان در كربلای معلی فراهم شده است.


مسعود اخوان، مدير كل عتبات سازمان حج و زيارت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به اينكه 15 روز اول ماه مبارك رمضان هيچ‌گونه اعزامی از سوی سازمان حج و زيارت به عتبات عاليات صورت نخواهد گرفت، گفت: با توجه به فعاليت دائمی هتل‌های كشور عراق در طول سال و نياز اين اماكن به تعمير و بازسازی مهلت 15 روزه‌ای برای اين هتل‌ها در نظر گرفته شده است تا به بازسازی و انجام تعميرات مورد نياز خود بپردازند.


وی زمان آغاز اعزام‌ها را 14 رمضان مصادف با اول مردادماه سال جاری اعلام كرد و گفت: بر‌اساس درخواست زائران می‌توان پكيج زمانی خاص برای آنها در نظر گرفت كه بر همين اساس امكان اقامت 10 روزه زائران ايرانی در كربلا طی ماه رمضان فراهم شده است و زائران می‌توانند از اين امكان استفاده كنند.


اخوان افزود: در ماه‌های ديگر امكان اقامت 10 روزه در كربلا وجود ندارد و اين امكان محدود به ماه مبارك رمضان است.


مدير كل عتبات سازمان حج و زيارت از حذف پيش‌ ثبت‌ نام و قرعه‌كشی در دور جديد اعزام‌ها خبر داد و گفت: با توجه به ظرفيت‌سازی صورت گرفته در عراق و حذف پيش ثبت‌ نام، متقاضيان می‌توانند از اول تا 18 مرداد‌ماه به صورت مستقيم با مراجعه به سايت يا به دفاتر، ثبت‌ نام خود را انجام دهند.

captcha