کد خبر: 1252898
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۸

اعزام 8 هزار و 500 مبلغ به سراسر كشور در ماه مبارك رمضان

اداره تبليغات اسلامی حوزه علميه قم از اعزام هشت هزار و 500 مبلغ ويژه ايام ماه مبارك رمضان خبر داد.


گروه اجتماعی: اداره تبليغات اسلامی حوزه علميه قم از اعزام هشت هزار و 500 مبلغ ويژه ايام ماه مبارك رمضان خبر داد.








حجت‌الاسلام و المسلمين سعيد روستا‌آزاد، معاون فرهنگی تبليغی دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، گفت: ماه مبارك رمضان از ايامی است كه مردم در رسيدن و اجرای دقيق همه واجبات و مستحبات اهتمام خاصی می‌ورزند و سعی می‌كنند از همه آن چيزهايی كه از سوی آئين اسلامی نهی شده است دور بمانند، در اين ايام سازمان تبليغات اسلامی وظيفه خود می‌داند تا با برنامه‌ريزی مناسب، همه احاد مردم را در اجرای دستورات و احكام دينی ياری رساند.


وی در ادامه خاطر نشان كرد: با توجه به عظمت اين ماه پر بركت اداره تبليغات اسلامی حوزه سعی دارد با اعزام هشت هزار و 500 مبلغ و روحانی به محافل مذهبی سراسر كشور در هر چه پربار شدن اين مراسم‌ها گامی برداشته باشد.


حجت‌الاسلام روستاآزاد تصريح كرد: برگزاری كلاس‌های تفسير و مباحث اخلاقی و قرآنی از مهم‌ترين برنامه‌هايی است كه از سوی سازمان تبليغات اسلامی مورد توجه قرار گرفته است كه اين مهم در يك دوره كلاس توجيهی به مبلغان انتقال داده شد.


معاون فرهنگی و تبليغی دفتر تبليغات اسلامی با اشاره به اين كه فراموشی اخلاق، مهم‌ترين معضل و مشكل جامعه است، اظهار كرد: اگر امروز مشكلات رفتاری فردی و اجتماعی را در جامعه مشاهده كنيم، مبلغان بايد از اين مساله رنج ببرند و بايد با برگزاری نشست‌های اخلاقی برگرفته از دستورات الهی سعی در ريشه‌كن كردن اين معضلات بردارند.


وی خاطر نشان كرد: احيای جايگاه شايسته تبليغ دينی به عنوان رسالت، مجاهدتی الهی، تربيت و سازماندهی كارشناسان تبليغی و مبلغان دينی از ديگر اهداف اعزام مبلغين به سراسر كشور است.


حجت‌الاسلام روستا‌آزاد يادآور شد: برگزاری نماز جماعت، برگزاری نشست و سخنرانی‌های دينی، برگزاری مراسم احياء شب‌های ماه رمضان، آموزش قرآن و محافل تفسير، حلقه‌های معرفت و جلسات پرسش و پاسخ حضوری از وظايف مبلغان اعزامی است.

captcha