کد خبر: 1253136
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷
رافع پيش‌بينی كرد

بهر‌ه‌مندی 100 هزار بيمار نيازمند از كمك‌ سازمان داوطلبان

رئيس سازمان داوطلبان با اشاره به اين‌كه طی سال گذشته 21 هزار بيمار نيازمند تحت پوشش كمك‌های سازمان و 41 هزار نفر نيز تحت پوشش حاميان سلامت قرار گرفتند، پيش‌بينی كرد كه اين تعداد طی سال جاری به 100 هزار نفر افزايش يابد.


گروه سلامت: رئيس سازمان داوطلبان با اشاره به اين‌كه طی سال گذشته 21 هزار بيمار نيازمند تحت پوشش كمك‌های سازمان و 41 هزار نفر نيز تحت پوشش حاميان سلامت قرار گرفتند، پيش‌بينی كرد كه اين تعداد طی سال جاری به 100 هزار نفر افزايش يابد.


فرحناز رافع، رئيس سازمان داوطلبان هلال احمر امروز 15 تيرماه در قالب نشست خبری با اشاره به اجرای برنامه ملی همای رحمت سال 92، گفت: طرح همای رحمت به مناسبت ماه مبارك رمضان برای دهمين سال متوالی در كشور با هدف كمك به ايتام و نيازمندان، ترويج ارزش‌های انسان‌دوستانه با تأسی از امير مومنان در شيوه خدمت رسانی به نيازمندان و ايتام و ايجاد زمينه مشاركت خيران و نيكوكاران در اجرای برنامه‌های عام‌المنفعه و خيريه در سراسر كشور اجرا می‌شود.


وی با اشاره به اينكه 4 هزار خانه داوطلب شهری و روستايی در امر كمك به نيازمندان در اجرای طرح همكاری می‌كنند، افزود: نيازمندان و بيماران صعب‌العلاج، زنان سرپرست خانوار يا خانواده‌های بی‌سرپرست، ايتام و نيازمندان حاشيه شهرها و روستاهای دورافتاده، آسيب‌ديدگان مناطق زلزله‌زده، خانواده‌های زندانيان و محرومان و معلولان و سالمندان و از كار افتادگان جامعه هدف تحت پوشش اين طرح هستند.


رافع با اشاره به اينكه برای اجرای اين طرح سبدهای غذايی شامل: برنج، خرما، حبوبات و قند و شكر با ارزشی بالغ بر 84 هزار تومان برای خانواده‌های 4 نفره تهيه می‌شود در حالی‌كه ارزش هر سبد در سال گذشته 41 هزار تومان بود، بيان كرد: تهيه 30 هزار سبد غذايی در سال جاری برای اجرای اين طرح پيش‌بينی شده است در حاليكه سال گذشته 23 هزار سبد غذايی با اجرای اين طرح توزيع شد.


وی با اشاره به برپايی سفره‌هايی به نام «سفره مهربانی» در ماه مبارك رمضان در شهرها و روستاها، گفت: تعداد 10 هزار سفره‌ افطاری مشتمل بر 6 هزار سفره در روستاها و 3 هزار سفره در شهرها طی سال جاری برپا می‌شود كه در سال گذشته تعداد اين سفره‌ها 6 هزار سفره بود.







 فرحناز رافع:
طرح همای رحمت به مناسبت ماه مبارك رمضان برای دهمين سال متوالی در كشور با هدف كمك به ايتام و نيازمندان، ترويج ارزش‌های انسان‌دوستانه با تاسی از امير مومنان در شيوه خدمت رسانی به نيازمندان و ايتام و ايجاد زيمنه مشاركت خير ين و نيكوكاران در اجرای برنامه‌های عام‌المنفعه و خيريه در سراسر كشور اجرا می‌شود

وی با اشاره به اينكه سفره‌های مهربانی در شهرستان‌های: خراسان جنوبی و بوشهر و آذربايجان شرقی نيز برپا می‌شود، اظهار كرد: 5 هزار خانواده زلزله‌زده در اين شهرستان‌ها با همكاری خانه‌های تخصصی داوطلبی شهری و روستايی اين مناطق ميهمان سفره‌های مهربانی می‌شوند و سبدهای غذايی نيز در اختيار زلزله زدگان قرار می‌گيرد.


رافع با اشاره به برگزاری جشنواره‌هايی با عنوان جشنواره شكوه مهربانی همزمان با ماه مبارك رمضان، افزود: اين جشنواره با هدف تقدير از افراد و شركت‌هايی كه در اجرای طرح فرشتگان رحمت همكاری كرده‌اند برگزار می‌شود و در پايان گل‌ريزانی نيز برای نيازمندان طرح همای رحمت انجام می‌شود.


وی با اشاره به ديگر برنامه‌های سازمان داوطلبان به مناسبت ماه مبارك رمضان، گفت: برپايی محافل انس با قرآن، توزيع غذای گرم بين نيازمندان و سالمندان، برپايی چادرهای سلامت همزمان با ليالی قدر، اهدای خون از جمله كارها و اقداماتی است كه اين سازمان علاوه بر اجرای طرح همای رحمت در سراسر كشور انجام می‌دهد.


رافع با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی روستاييان در خانه‌های داوطلب روستايی، تصريح كرد: اجرای طرح داوطلب‌كار روستا را از سال گذشته در دستور كار قرار داده‌ايم تا با توانمندسازی روستائيان به ويژه بانوان روستايی در حوزه اقتصادی و رونق كسب و كار و تشكيل تعاونی و آموزش بازاريابی، بخشی از مشكلات روستائيان در حوزه اقتصادی مرتفع شود كه اجرای اين طرح را برای 10 هزار نفر از روستاييان پيش‌بينی كرده‌ايم.


وی با اشاره به اجرای طرح آموزش درخشش مهر، گفت: اجرای اين طرح با راه‌اندازی شبكه جذب منابع داوطلبی آغاز می‌شود تا با بررسی مدل‌های فرهنگی و بومی، ارتقای خودباوری و مديريت رفتار در محيط و حوادث، ارتقای احساس خودكفايی، فعاليت و همكاری داوطلبان به صورت مستمر با سازمان ادامه يابد زيرا در حال حاضر نه فقط ايران بلكه در سطح جهان نيز جذب داوطلبان با مشكل مواجه است.







 فرحناز رافع:
جذب منابع داوطلبی و ماندگاری آن در كل دنيا با مشكل مواجه شده است و ما با برگزاری دوره‌ها و كارگاه‌های آموزشی در مشاركت مستمر داوطلبان تلاش می‌كنيم و بر همين اساس تهيه يك سند راهبردی با عنوان سند درخشش مهر در دستور كارمان قرار دارد

رافع افزود: جذب منابع داوطلبی و ماندگاری آن در كل دنيا با مشكل مواجه شده است و ما با برگزاری دوره‌ها و كارگاه‌های آموزشی در مشاركت مستمر داوطلبان تلاش می‌كنيم و بر همين اساس تهيه يك سند راهبردی با عنوان سند درخشش مهر در دستور كار ما قرار دارد.


وی با اشاره به اينكه برگزاری دوره‌های آموزشی و استخراج اصول لازم در جذب داوطلبان در استان‌های خراسان رضوی و تهران به اجرا در آمده است، ادامه داد: با توجه به فرهنگ و اقليم هر يك از استان‌ها تا پايان 6 ماه نخست سال جاری، سند هر استان تهيه و بر اساس نقاط مشترك اين اسناد، سند ملی و در نهايت سند بين‌المللی درخشش مهر تهيه و به سازمان جهانی صليب سرخ ارائه می‌شود.


رافع با اشاره به برنامه‌ها و طرح‌هايی كه سازمان داوطلبان به صورت مستمر در طول سال اجرا می‌كند، افزود: اعزام كاروان‌های سلامت، اجرای طرح حاميان و نيابت در طول سال اجرا می‌شود به طوری كه در طرح فرشتگان رحمت سال گذشته بيش از 41 ميليارد تومان كمك مردمی در قالب سبدهای غذايی تهيه شد و 195 ميليارد تومان كمك‌های نقدی و غير نقدی مردمی در سال 91 جمع‌آوری شد و بيش از 6 ميليون نفر از خدمات سازمان داوطلبان بهره‌مند شدند.


وی با اشاره به اينكه خدمات ارائه شده توسط سازمان داوطلبان بيشتر در قالب محروميت‌زدايی است، عنوان كرد: پروژه‌هايی چون ساخت 2 درمانگاه، 33 پايگاه امداد و نجات، اجرای پروژه‌های درمانی در قالب كاروان‌هاتی سلامت، آموزش و توانمند سازی نيازمندان از جمله پروژه‌ها و اقداماتی است كه تا كنون به اجرا درآمده است.


رافع گفت: سال گذشته بيش از دو ميليون نفر به صورت رايگان ويزيت شدند و هزار و 200 چادر سلامت برپا شد كه پيش‌بينی می‌شود در سال جاری اين تعداد به دو هزار چادر افزايش يابد و البته طرح حاميان نيز در حوزه سلامت بخش اعظمی از منابع مالی را تامين می‌كند.


وی ادامه داد: سال گذشته 29 هزار نفر از كمك‌های درمانی سازمان بهره‌مند و 41 هزار نفر نيز از كمك‌های حاميان در اين حوزه برخوردار شدند و در سال جاری برای رساندن اين رقم به 100 هزار تلاش می‌كنيم.

captcha