کد خبر: 1254204
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶

كارگاه اخلاق و محفل انس با قرآن در زاهدان برگزار می‌شود

مسئول عقيدتی ـ سياسی سپاه سلمان استان سيستان و بلوچستان گفت كارگاه اخلاق و محافل انس با قرآن ويژه ماه رمضان در زاهدان برگزار می‌شود.


گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول عقيدتی ـ سياسی سپاه سلمان استان سيستان و بلوچستان گفت: كارگاه اخلاق و محافل انس با قرآن ويژه ماه رمضان در زاهدان برگزار می‌شود.


سرهنگ پاسدار محمد نوابی، مسئول عقيدتی ـ سياسی سپاه سلمان استان سيستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: برنامه‌های قرآنی در ماه مبارك روزهای شنبه، دوشنبه، چهارشنبه آموزش ترجمه و درك مفاهيم(نورمبين)، روزهای يكشنبه و سه‌شنبه كارگاه‌های اخلاق و روزهای پنجشنبه محفل انس با قرآن در رده‌های سپاه سلمان برگزار می‌شود.


وی افزود: با عنايت به مأموريت خطير سپاه و رويكرد فرماندهی كل و نماينده ولی فقيه در سپاه مبنی بر حفظ ارزش‌ها و معنويت‌افزايی در پيكره سازمان سپاه بر تمامی فرماندهان، مسئولان و دست‌اندركاران برنامه‌های قرآنی فرض است زمینه لازم را برای اجرای برنامه‎های قرآنی فراهم کند.


سرهنگ نوابی بيان كرد: فراگيران طرح شامل كاركنان نظامی، كارمند، پيمانی، قراردادی، و بسيجيان ويژه هستند كه برای تمامی كاركنان در راستای اجرای طرح نور مبين سال 92 برای ماه مبارك رمضان آموزش ترجمه و درك مفاهيم سوره مباركه صف پيش‌بينی شده است.


وی تصريح كرد: سربازان نيز در برنامه‌های قرآنی سطح‌بندی شده كه بر آن اساس در يكی از كلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی و تجويد، ترجمه و درك مفاهيم شركت خواهند کرد.


مسئول عقيدتی ـ سياسی سپاه سلمان استان سيستان و بلوچستان گفت: نقش و جايگاه معنويت و ايمان در سازندگی انسان و تأييد شگرف آن در تحول و تعالی سپاه ايجاب می‌كند كه از فرصت‌های مناسب برای عطرآگين کردن فضای معنوی در سپاه با رايحه آيات وحی استفاده کرده و مقدمات فضای معنوی را فراهم کنیم.

captcha