کد خبر: 1254389
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

تعدی به حريم مسلمانان؛ پروژه استكبار برای اشاعه شيعه‏هراسی در جهان

رئيس اداره تبليغات اسلامی آستانه اشرفيه با اشاره به تعدی به حريم مسلمانان و كشتار شيعيان مصری، اين اقدام را پروژه صهيونيستی استكبار جهانی برای اشاعه شيعه‏هراسی در جهان دانست و ادامه داد ايجاد اختلاف اعتقادی ميان مذاهب اسلامی پروژه صهيونيستی است.


گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی آستانه اشرفيه با اشاره به تعدی به حريم مسلمانان و كشتار شيعيان مصری، اين اقدام را پروژه صهيونيستی استكبار جهانی برای اشاعه شيعه‏هراسی در جهان دانست و ادامه داد: ايجاد اختلاف اعتقادی ميان مذاهب اسلامی پروژه صهيونيستی است.


حجت‏الاسلام والمسلمين سيدرضا مطهری، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفيه در گفت‏وگو با خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، اظهار كرد: انقلاب اسلامی ما از مسير مسجدگرايی به موفقيت‌های بلندی دست پيدا كرده و از اين مسير هم بايد به نظامی تأثيرگذار و اسوه در جهان مبدل شويم، چرا كه اين تفكر مسير تعالی الهام‌بخش را به جهانيان نشان داده است.


وی در ادامه ‌پاسداری و مرزبانی از ارزش‏های اسلامی و دينی را از وظايف مهم روحانيون و اقشار تأثيرگذار دينی عنوان كرد و افزود: روحانيون و هيئت امناء مساجد و هيئت‌های مذهبی بايد در عرصه تبليغات دينی، تلاش و همدلی بيشتری داشته باشند زيرا امكانات دشمنان برای انجام تبليغات عليه اسلام بسيار گسترده است.


رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفيه در ادامه با اشاره به اهميت گسترش دين و معارف و ارزش‌های اسلامی در جامعه به لزوم شناخت دشمن و اهداف و دسيسه‏های آنان تأكيد كرد و گفت: ‌استكبار نمی خواهد كه اسلام گسترش پيدا كند و به دنبال اختلافات فرقه‏های اسلامی و دامن زدن به اختلافات مذهبی است.


حجت‏الاسلام مطهری خطاب به روحانيون عنوان كرد: روحانيون بايد در ر استای تقويت باورهای دينی و آموزه‏های اسلامی ودينی مردم تلاش و اهتمام جدی داشته باشند.


وی با اشاره به تعدی به حريم مسلمانان و كشتار شيعيان مصری، اين اقدام را پروژه صهيونيستی استكبار جهانی برای اشاعه شيعه‏هراسی در جهان دانست و ادامه داد: ايجاد اختلاف اعتقادی ميان مذاهب اسلامی پروژه صهيونيستی است همانگونه كه دشمن در سال‏های اخير اقدامت بسياری برای مقابله با مبانی اسلامی در قالب برنامه‏های شيعه هراسی و اسلام‏ستيزی در منطقه برنامه‏ريزی كرده است.


رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان آستانه اشرفيه در ادامه با تاكيد بر ضرورت بصيرت و آگاهی جوانان در صحنه‏های مختلف افزود: امروز جوانان كشور ايران اسلامی در جبهه علم و فناوری شجاعانه دربرابر دسيسه‏های دشمنان ايران مقاومت و ايستادگی می كنند.


حجت‏الاسلام مطهری با بيان اينكه وحدت مسلمانان بهترين راهكار در راستای مقابله با اينگونه توطئه‌ها و كارشكنی‌ها است، ابراز كرد: مسلمانان نبايد با اين اقدامات وحدت خود را از دست داده و در مقابل هم قرار گيرند.


وی در پايان خاطرنشان كرد: استكبار جهانی به سركردگی آمريكا با اشاعه دروغ‌پردازی‌های خود و اظهارات غير واقعی‌اش در تلاش برای تحت‌الشعاع قرار دادن افكار عمومی جهان است.

captcha