کد خبر: 1255239
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵
مصری خبر داد

ايجاد درمانگاه‌های معنويت درمانی اسلامی، تغذيه اسلامی و رفتار درمانی قرآنی

دبير كميته راهبردی قرآن‌پژوهی و طب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از راه‌اندازی درمانگاه‌های معنويت درمانی اسلامی، تغذيه اسلامی و رفتار درمانی قرآنی در حوزه بهداشت و درمان خبر داد.


گروه سلامت: دبير كميته راهبردی قرآن‌پژوهی و طب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از راه‌اندازی درمانگاه‌های معنويت درمانی اسلامی، تغذيه اسلامی و رفتار درمانی قرآنی در حوزه بهداشت و درمان خبر داد.


مهدی مصری، دبير كميته راهبردی قرآن‌پژوهی و طب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به برخی اقدامات آموزشی حوزه سلامت، گفت: برای ايجاد درمانگاه‌های معنويت درمانی اسلامی، تغذيه اسلامی و رفتار درمانی قرآنی در حوزه بهداشت و درمان تلاش می‌كنيم.


وی با اشاره به برخی اقداماتی كه در حوزه قرآن و عترت وزارت بهداشت انجام شده است، عنوان كرد: طراحی پايگاه اطلاع رسانی، ارتباط با دانشجويان، برگزاری كارگاه‌ها و كنگره‌ها، انتشار مجلات علمی در اين حوزه، ايجاد حدود 7-8 مركز تحقيقاتی در دانشگاه‌های مختلف از جمله اقداماتی است كه تا كنون در اين حوزه انجام شده است.







 مهدی مصری:
راه‌اندازی پزشك خانواده و شبكه‌های بهداشت و درمان با ايجاد درمانگاه‌های معنويت درمانی اسلامی، تغذيه اسلامی و رفتار درمانی قرآنی در حوزه بهداشت و درمان گام موثری در راستای اجرای دستورات و آموزه‌های قرآنی و روايات حوزه سلامت خواهد بود كه ما برای ايجاد اينچنين مراكزی نيز تلاش كرده و می‌كنيم

مصری با ابراز اميدواری نسبت به تاثيرگذاری اين اقدامات در كاربردی كردن نقش قرآن و حديث در حوزه آموزشی سلامت، گفت: اجرای اين برنامه‌ها به صورت عملی در اسلامی شدن دانشگاه‌های علوم پزشكی، وحدت حوزه و دانشگاه و نهادينه كردن اخلاق و طب در حوزه سلامت و پژوهش و آموزش سبك زندگی منجر می‌شود و حتی اگر بتوانيم نسبت به ارائه اين مطالب در مقطع PHD اقدام می‌كنيم.


وی ادامه داد: راه‌اندازی پزشك خانواده و شبكه‌های بهداشت و درمان با ايجاد درمانگاه‌های معنويت درمانی اسلامی، تغذيه اسلامی و رفتار درمانی قرآنی در حوزه بهداشت و درمان گام موثری در راستای اجرای دستورات و آموزه‌های قرآنی و روايات حوزه سلامت خواهد بود كه ما برای ايجاد اينچنين مراكزی نيز تلاش كرده و می‌كنيم.


مصری با اشاره به برخی ديگر از اقدامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در حوزه پژوهش، افزود: نهادينه كردن پژوهش‌های قرآنی، آيات و روايات طبی، تهيه توصيه‌های قرآنی با آيات طبی، توسعه مراكز تحقيقاتی قرآن پژوهی و سلامت و سبك زندگی اسلامی با محوريت سلامت، نهادينه كردن پژوهش‌های قرآنی و آيات و روايات در كل نظام سلامت، ايجاد شبكه ملی تحقيقات قرآنی و سلامت، تدوين دايرةالمعارف قرآن، حديث و سلامت از جمله اقداماتی است كه در حوزه پژوهش دنبال می‌شود.


وی اظهار كرد: تدوين دايرةالمعارف قرآن، حديث و سلامت در دانشگاه علوم پزشكی تهران توسط سيد مهدی اصفهانی دنبال می‌‌شود و اميدواريم دايرةالمعارف مشابهی برای سبك زندگی اسلامی تدوين كنيم.

captcha